IS DIS LAUREN?

MI A ASK BECAUSE MI NUH KNOW IF A DI MAKEUP OR WHAT BUT LAUREN LOOK LIKE SHE AGED ABOUT 20 YEARS MORE SINCE DI LAST TIME SHE WAS ON DIS WALL HERE..MAYBE IS DI MAKEUP

14 thoughts on “IS DIS LAUREN?

1. It’s the makeup lol she need to leave it alone, also she look ruff, stop shop and fix up ur self Lauren u look better when u use to live a jamaica

2. Den she never see the concealer or setting powder have flash back. It white, girl are you trying to tell us something?

putty dung

3. @Lauren a better you pack up and co back a yuh yard cause you did look better when you did out here!

Funny though the kind a life hot gal like unnuh end u a live!

4. lol Lauren tries sooooooo hard to stay relevant. It’s pathetic to see. Always being “petty” and trying to throw shade at ppl when NOBODY is checking for her. For someone in the “entertainment industry” for years and have a beauty channel on YouTube her makeup and weave just ever look busted. I can’t understand why.

She need a social media hiatus and come back and look fresh. She look stressed out bad

The life Lauren a live a farin 10x worst than whe she did a live a Ja. She used to take shopping trips and ever a fly out. Now a she and her pathetic ass dog and a big white supremicist looking husband who me convinced tell her she fat on a daily basis mek she ever a live ina gym and gwan like things good with her. All a facade Lauren. We see right through your false pretenses

5. A so she look mash up ?hahahahaha big dutty ha! Dutty gyal who always a cuss black people a so ur black look bad? No wonder u u always a cus s blacks a project yuh a project yuh dutty skin pon ppl wid dem smood smood dark chocolate skin. Self hate likkle dutty self front fi white man color rub pon yuh Bi$h
    The other free Lonz runnyo breed fi Major Lazor tink she can tame dat deh bwoy wid her maggah front . Cuh pon Lauren weave a not even Sally’s plastic weave dat a muss Walmart Halloween costume sale she buy it inna
    Damn! Very first post mi nuh have nutten good fi seh.

6. That is what happen when them see tge chromeskin gyal dem a faarin. And run come a farrin.. Thinking life up a foreign is easy like how most a dem protray it to be on the gram.. Dem nuh know say most a dem gal deh know how fintackle stress and know how fi absorbe it mek it nuh show pan dem.. Foreign nuh easy

7. Dwrcl unnu killing me . Dem gal yah go tek up some man . Mine sharp him a siddung pan ar face fe De likkle bikkle weh she a get fe nyam