BUGSY BAM BAM BLACK AND WHITE DANCE PART 1

0 thoughts on “BUGSY BAM BAM BLACK AND WHITE DANCE PART 1

1. The Marge Simpson wig is a hot mess fe true…sir/ma’am, you do realize that’s not Apple with Jay…right?!…Jay, mine Apple dash hot grits pa yuh when yuh reach home :ngakak

2. Dwl. Anonymous you is a wretch. Dwlllll. Is mad you want Hapel to mad, bout “couple” . You know dat is not a couple. Ha ha haaa

1. Dat big black one down at di bottom is Bibi (Don man Bulbie dat died daughter) babyfadda. Him need to go mind him child. But i dont know how Bibi end up breed for dat bwoy.

2. Where the Apple that fall off the tree. Lol, some them people here face look white and ashy like when them powder dead smaddie

3. Boy how so much fish full up this one pawty? Dem making makeup feh man now or a dem women own dem a wear? Haha @the marge wig

4. Unno pls come offa me case how me fi know
    Who fah man dwlll me just a scroll n comment on wat I see n 1st two ppl up top look like a couple

5. Anon yuh gwine mek Happle duh some reZearch on that young lady and swallow 2 tylenol for the headache you cause. Happle nuh worry yah causen sey yuh is the wife, well not on paper, but yuh get whey mi a sey :ngakak :ngakak :ngakak

6. You know summen…smh lol…I gotta give that young man in the 3rd pic some credit…he set his own trend when it come on to style..mi seh this young man come ah club one time inna the tighest onsie I have ever seen on anybody, wid ah pair a cowboy boots and a cowboy hat. I didn’t know what to quite make of it :nerd…but none the less, always very creative when it come on to his own fashion sense..got his own sense of style.

7. Wall Street Bev needs to go rest her tired body. Only the other day the woman in a car accident going to dance and instead of staying home and giving God thanks the woman in a dance hall holding up flyer. smh

1. So and if she is ?? It’s a problem let me kno ? Who is this anywAy ? U got a lot of time on ur hand go find something else to do w it instead being on this waste site u lame ass bum

8. Unno dutty people how di picho reach pon pinkwall and not on dareggaescene???? Dutty Bad mine mixup Picho man dem…. go suck unno muma. Dis how mi no seh dutty crosses people sit dehind dem computer and rush fi slander and talk shit bout people. Mi nah seh dem look good.. but unno fi get a life and stop dash up people unfortunate pics for unno entrtainment and dem embarrassment before dem caan look for dem selves to see how f**k up dem look.

9. Rayyyy, J Ican hand em reach…dem not far from di face. But tell mi whts wid dat puss broach pon u lapel? U prepping fi Halloween or his part a u guard? Apple kno di girl u posing wid or it ok causen she going home wid u fi a 3sum?
    Slabba, mek u face look like u baby powder it

10. Rayyyy, J Ican hand em reach…dem not far from di face. But tell mi whts wid dat puss broach pon u lapel? U prepping fi Halloween or his part a u guard? Apple kno di girl u posing wid or it ok causen she going home wid u fi a 3sum?
    Slabba, mek u face look like u baby powder it so?

11. Den peaches mek u hair look suh fi a kitchen beauticiaan an a nx ting u always seh u neva inna weh atl ppl dem inna suh how u an niecey ave d same style skirt kmt an anadda ting atl ppl waan know a who really a yuh pikni puppa cause now portmore kid name inna d raffle to peaches it nuh look good pon u atall heres a suggestion call maury show an get d 3 man dem pon it d 1 a vegas maury portmore kid an bug an put yuh mine at ease cause dah pikni deh nuh look like bug atall to dih way how u an u family dem gwaan dem ting deh nuffi reach unuoo u pinki fi always get own f**king slut !!!

12. Tan bad instyle fih sombaddy weh rich from 1983 u llook very bad dah dress duh yuh nuh justice if a mi adi designer me sue u fih mek me dress look bad dwfl!!!!

13. SYuh a really cornerfly yuh muts be f***king peaches why yuh think adi old gal stush rebel a chat bout peaches in case yuh neva know peaches chat everybody an anybody all yuh to me caan chat anything bout ar me an ar a did friend an she dun me like a bottle an me hear back so shut di f**k up an chat weh yuh know an tap call ppl name on here ok stush rebel nuh member yuh me nor peaches yuh nuh listen to atl gossip stush inna hiding yuh see ar a nuh party lately she ave bigga fish fih fry dwfl

14. Jay Icon always look the same. It’s like his wardrobe on repeat. All the money he makes he can’t get a personal stylist? Since he in ATL there is one named Shun M Nelson. She is the stylist to all the celebs in ATL. She travels all around the USA. Find her on Instagram @shunmnelson. You and Apple style of dressing ah get boring. Unu waan help mon. And Apple-> Ms. Ting you dress expensive yes but you regular, simple and plain with it. It’s just expensive but you can’t put your ish together right. You mix name brands together and that’s not how style is supposed to go. Take notes from June Ambrose and Rachel Zoe. Take it to the next level since you love hype. I’m waiting to see something different from uno