BUN INSTEAD AH FLUFF OUT

297313567-Optimized
Fretty ah which movie theater yuh did ah guh wid your head look suh ?!?! You love talk bout fashion n hair n how you hot and dis and dat why you couldn’t put ah bun pan the top of yuh head ?!! You have on a nice costume jewelry your hair n that nuh combine enuh! You ah nuh nuh Rass dolly box your name weh you create and your friend dem weh ah hype you up need fi guh sit dung KMT
297324634-Optimized
Love di dress but Di frack tooo big !! Is this a style or ah smaddy frack, or dress mecker nah do them job!? Fretty tell di mekker fi fix under the arm part so it can fit on you properly mums!

0 thoughts on “BUN INSTEAD AH FLUFF OUT

1. @mouth a massi I agree wit is so nuff ah dem petty and shallow and hav no life and need this site to breathe. D gyal proud fi go natural. No problem there. Her frock Nuh show pums and body size so I guess is a problem to d whores dem.

2. sender u sound mad tho think with this site is jus base on badmind lowlife ppl weh no hav ntn fi do ,ppl who need jobs … like the gyal dress a h and m n u boring u shoulda com pan this wid sumtn weh nobody no kno bout the gyal dress big the world seet ..NEXT!…. anno everytime u ago someway u want do up hair pretty nice gyal no worry bout hair style hair no mek the gyal.. u woulda hav sumtn fi tlk if she did hav her natural hair n she ugly no f**k … yall need fi wheel n come again

3. Nicky please to leave Fretty alone and gwaan wid yuh likkle buddy man Nutsy, a wah Fretty Nyam yuh white fowl Ms. Lady. THe likkle gyal a man yuh she going some where and it a kill yuh is not fi har fault nUtsy wants and be needing her. Why she you have aproblem with, wah happen to the rest a woman dem him a look. Leave Rushell alone, cah she nah stop yuh from get weh yuh fi get.
    Nothing don’t wrong wid the gyal. so hop off her fenda

1. Both pics looks perfectly fine very pretty girl naturally. People are soooo envious these days. Met please delete this its beyond boring and unnecessary kmt

4. iS Nicole send it in, that Big Bird of a gyal. She just have it out fi Rushell so, I don’t know why she don’t go and buy propatch fi Nutsy face and patch up the many sinkholes that are waiting to collapse him face. She nuh stop walk and chat the gyal and provoke the gyal she and di battyboy. Nicky leave the gyal alone

5. It serious Met weh yu say what brought this sender to your domain? Dah story yah lame bad, sender get a life Fretty a beat yu bad,badmine get di best a yu! look a life Fretty deh Uni a persue a Degree, a wonder weh yu a duh wid yu badmine self! mi not even a guh done yu tuh dai yu a get off lite

6. :travel :travel :travel It serious Met weh yu say what brought this sender to your domain? Dah story yah lame bad, sender get a life Fretty a beat yu bad,badmine get di best a yu! look a life Fretty deh Uni a persue a Degree, a wonder weh yu a duh wid yu badmine self! mi not even a guh done yu tuh dai yu a get off lite

7. Nasty sender di clothes big an it a beat yu bad suppose it did fitted? Fretty wear gyal clothes yu must be bloodclaat dreaming, it hurt unu cas she naah walk f**k and suck fi clothes like unu,!!! Unu life sad like Funeral when it reach burial caz dah story yah caan add up, Fretty continue whip dem cas yu must be doing something good for dem to stop mourn an take notice (Sad Case)

Leave a Reply to Met Cancel reply