BUT EMILY KAMLA DID NOT CALL YOUR NAME

kamla
Mi nuh understand uno at all..Emily, Kamla is terrible and we all agree but she did not call your name or made no indication as to who she is/was talking about. If your husband a get position under JLP government and she (Kamla) wants to say you are/were working for that position..She can say anything she feels like Emily. The way you were acting I thought the woman really said some degrading things about you…Granted she is terrible but as she seh…She throw her corn and yuh nyam dem up wid all di gravel..Do betta man! Which lawyer mode can you go in for someone making a stupid statement like she did? Yuh seh di lady talk bout you and your family???Really Emily? I cant believe this God know! Uno too dramatic star

32 thoughts on “BUT EMILY KAMLA DID NOT CALL YOUR NAME

1. Kamla terrible ooooo she start pan dem bout 5 this morning :hammer ..she is very terrible emily really bright fi tek it up

1. Emily want show power! Its all about power! JLP party is not for black people dem scrape up any and any light skin smaddy dat mi realise wid dem! Suh shield’s aguh be minister of security??? “Vaz seh a pure pretty browning on we team” no a pure white looking people on unu team! Kamla just need to stf now for she’s causing unwanted provocation!!

2. D Lady throw har stone in d hog pen & d 1 weh it lick bawl out, mek Emily gwaan cauz a nuff time she fling wud pan ppl to.

3. met she called her name as well as her husband name on twitter and deleted, she fi stop it and behave herself isn’t she a bit long in the tooth to be, well she as since locked up her twitter because she was thoroughly dragged last night.

1. :D. A she and de other personality whey did a use de Rising Sun logo.
        Mek she gwan. cause lady like behavior can go pon break and a gal teeth get kick out, afterwards a bitch brush back her hair, reapply dem lipstick and keep it moving.
        Trouble makers always get paid in full.

4. Met she is a liar the so called fake twitter page is linked to her real FB page is her fright she ketch because she smell a lawsuit coming and through her dragging, her observer debut was posted so Emily have her details that’s why she a try run. Nobody no say you not suppose to use your free speech but come on man be responsible and unless you have proof and evidence to back up the things you decide to put out there in the world of social media don’t do it just to be malicious

5. nothing is wrong with having sex, something is wrong with nyamming dick and pum pum in the same video and then a come gwaan like butter cyaa melt inna yuh whoring mout

1. :ngakak
      Wonda if it de pon pornhub…lol
      It was hinted at that a from creech days she a cuddle up pon buddy rather than nipple bokkle anyways

6. Blogger PP , a long time me a pree if a you bad so!!??Is jus 2 she did get outta di 6shooter enuh n see anon a give a 7th bullet deh!! Met what u sey ease her up or jus run over her n done cuz dat sex tape only a confirm the bi-freak that use to bad up the girls dem fi finger dem at the prominent high school. U did get whey wid detention n demerits but I will tell di girl fi come ya come talk di things dem!!!

1. Bad seda! Desert Eagle dat file and done! lolol. She nah no chill factor 😀
      somebody say she a gwan like butta no melt inna fi har mouth. Desert eagle dem vampire fi get lick wid.

7. :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope :hope

8. Suh u will see ur name on bulla and nyam it? Cuz the name is Kamla not Kamal! U shudnt skip classes at jamal!? GTFOH! If u cant spell the woman’s name!

9. Kamla nuh come wid di effery inna the night yah. No one in their right minds would not want to save that atrocity that you think is erotica. No badda wid yuh sexry. U know dam well one video did a make the rounds wid u and a man and a nexx gal in what looked like a cheap hotel room, nuh badda wid it Kamla. Me personally cudnt watch more than 20 seconds of that nastiness but a u mi see pon it. Also, everyone wondering how Credit Union a look fi u like tief and u just bright and brazen so pon Social Media and u know damn well them say ur wanted like water inna Africa. U have the gift of gab and it look like a dat a save u so far, but u r rotten to the core and have been from high school, every liad is a tief so mi neva surprised when mi see yuh kock up inna observer wid a price pon yuh head. U a big woman now wid pickney, straighten up yuh life and stop the dirtiness, that poor man mussi a ask God what him do inna him previous life fi buck up pon and end up wid a crawsis like u, poor man can have no peace, as him try sort out one dilemma is a next sexry yuh put him inna, u need fi go wash off dung a River Jordan wid some cow piss.

10. What’s wrong with 3some? Sex is nice,everyone should trying.
    Don’t like the way this girl is being attacked for what are just basic political opinions.
    I’ve read her timeline and haven’t seen anything major or deserving of attack and law suit threat.