BUT ISHAWNA DID CALL FOOTA NAME AND DIS HIM AT CHUG IT

0 thoughts on “BUT ISHAWNA DID CALL FOOTA NAME AND DIS HIM AT CHUG IT

1. Cocky-yawna tsk tsk tsk yuh cannot purrrfarm fi save yuh life chue dem ppl dem knw seh yuh phuck out yah try guh hard wid it not a gud luk mi dere nd dem nah mek no kine a noise fi yuh a fi de gal pon har head…..unno sad bad.

2. Mourning NOT morning since me here dis bag of noise! Promoters really pay fi dis bull? Dem should go do a duke street go gi way dem money to de homeless instead.

3. Iswhit sound like Kim Zolciak b4 dem tune har up sah..poor ting. But u haffi give it to har she still a try..naahn knock u hussle..try try and try agin yahn chile..

4. Ishawna u put down foota and take up yuh carrer when a foota make anybody at all a fawt pon yuh me memba when bembe used to keep a weekenz how much years a back foota come put yuh pon di stage wid u cant sing self ungrateful witch

1. Hahahahahaaa ooun know say Ishawna is a velly velly bad gurl not even angel eye red so.. inna this song ishawna say her mother say gwaan ishawna u find a man weh a give u everything.. gwaan through.. so she a encontrar her daughter to sell herself to the highest bidder?

5. lmao Kim Zolciak haaaaaahaaaa 😀 NO SAH …. WHAT A AWFUL NON PERFORMANCE….dem did a boo n dem de white girl come on

6. Yea fe real, it was rather boring…and all dis pussey dis and pussey dat is getting played out now..even more boring*yawns*

Leave a Reply to PhantomPhoenix Cancel reply