BWAAY RUN LEF GYAL A MAYFAIR HOTEL

Night pinky bt me did affi share this
So last night me go mayfair hotel, go have a drink me see dah yute yea n a nice lil chick sit down a drink n a talk… naah to pay them nu mind cuz me nuh really know dem me just know d yute face… yuh nuh know say d yute get up leef d gal n gone for about one n a half hours enuh…. when the bar n kitchen ready fi close d ppl dem cant get dem money fi check off becuz the bwoy ditch the gal n gone leef her to rasss n d bill dem nuh pay
She call she call she call no answer d gal all start shake d waay she think d ppl dem ago call police becuz if a some place dem call police pan her cayliss rass…..
21st century we a live inna a full time gal mek man with pretty car stop fool dem cuz some a dem nave ntn a bloodclath… n also if u meet a man n ago out with him walk with u get bex money so if anything u can tell a bwoy fuckk off n go bout u business
Now she can with a big rasss hand bag n ntn nuh inna it a rass only 1200 she have it cudnt
Even cover the bar bill n fi a top yute like that him shouldnt do the gal that beta him did tell the gal him navw no money n d gal she lie to bout a her personal man n him get up gone leave her bout him gone home fi money… neva know ediot dem same way to rass n even thou she didn’t have the money to pay the ppl dem bill her attitude was very still towards the waitress… they had fo take her two phones n she call More tech taxi fi come fi her… a hope she go pay d ppl them thou n me hope she learn a bl***h lesson to

11 thoughts on “BWAAY RUN LEF GYAL A MAYFAIR HOTEL

1. Very,him in nino kru and kruffy so nino teach your boys how to be real gentlemen and stop being down your little brand with their fuckry……him not even all that lucky the girl gave him the time a day young lady hope you learn your lesson too.

1. Unuh tred lightly…him fadda is a known obeah man nah lie. All dem inna dis yah family pool a crosses. Fada come right down.

2. BBC no sah dutty bwoy lef hypness alone and go pay d food bill. A true sender some a dem pretty car bwoy deh no have nothing at all,cause u have some gal love pretty car,and man weh dress good.

3. Dutty bwoy. He is responsible for the bill because i am almost 100% sure a hhim bring out the girl.

4. Shame on you Donovan. What a disgrace . Boy with the oldest music on the street. It’s a dam shame bra

5. You no see a undercover fish dat? Only a fish would a do somethimg like that to a woman. Dirty bwoy

6. You a keep sandz and a eat food you shouldn’t style the gal but some a dem gal ya too fool to every man dem see dem want she prob order the entire kitchen and the man jus ditch rass