CALL POLICE PAN WHICH PARTY?

Police caller Lexi weh walk and call police ah ppl Dance Lexi tittie dem long like cow titty at har party dwrl and har gut big fi young gyal till she haffi wear waist trainer fi wull di belly eennĀ 

7 thoughts on “CALL POLICE PAN WHICH PARTY?

1. Slippaz titties are perfectly acceptable n fine once them tan suh sake of bearing children…a tremendous sacrifice n should be worn as a badge of honour!!U know how many millions of women with perfect tits can’t have children n would gladly push up dem slippaz tits if it meant they could have a child!!??

Sender leave Lexi alone,her slippaz tits are a proud reminder of the sacrifice of one’s body for the greater good!!Maximum big ups Lexi!

2. Dutty nasty lexy settbad wiked after she keep party she run guh pon vocation and nuh guh back ah di ppl Dem party no one will come next time ugly fat bitch

3. MizzT move ur ugly bloodclot. A u send in this story. Go sit down and mind u ugly man with u ugly ass self. Wotless bitch go brag bout 5000 and dey mall a buy man clothes. When last u buy ur daughter dem noting cause from u pick up this man u obsessed and fling ur pickney dem way. Run go catch belly fi the 3rd man. U fi shame and pray this one stick wit u. U run go put bout man buy u car and after bbq a talk bout u just pay car note Make up u liad ass mind. So busy a try prove but a make ass of uself. A nuff enemy u have cause u chat too much u too nuff and gwan like the 20 a hour job a make u so rich. Sickening now gal stop look attention and go worry bout u pickney dem and get u money up fi the one whe a come cause everybody know a u alone. Dance money can’t take care a nobody duty mizzt. U nuh see lexy just graduate from college real college not man clown college. She a look career not no nickle and dime job fi kiss ass a try make it look like a more than what it is.

4. Lexy dont have no pickney har titty dem long soon reach grung. Lexxy walk and fuck all a di man dem fi come har dance. Lexy not even Onie want har after she do live and talk bout all the man dem she fuck. Leave MizzT alone she not even memba you