CAN WE GET AN ANSWER AS TO WHO ISHAWNA A TALK BOUT?

DIS A DI ONLY ………..ONLY TIME WE WOULD BE LOOKING FORWARD TO YOUR RESPONSE

BECAUSE IF THAT RICH MAN CUDDEN CLOWN YOU..AT LEAST HE SHOULD HAVE BEEN STUPID ENOUGH TO PAY YOUR LIGHT……GAVE YOU A BRAND NEW CAR AND NOT A RECYCLED ONE THAT IS NOW BEING SOLD ……THAT HAD NO INSURANCE I MIGHT ADD..BUT WE ARE ARDENTLY WAITING ON YOUR RESPONSE

18 thoughts on “CAN WE GET AN ANSWER AS TO WHO ISHAWNA A TALK BOUT?

1. BADDAP!!!!! BADDAP!!!!! BADDAP!!!!! BADDAAAAAAAAAAPPPPPPPPPP!!!!! *MULTIPLE SHOTS FIRED; SLUT DOWNNNNN*

@MET, MI LIIIIIIIIIIKE ITTTTT!!!!! AH GWAAN LIKE DEM AH GOODAZ, WHEN IN ACTUALITY, DEM AH LIVE DICK TO MOUT’; DESPERATE AS FU@K! AH GWAAN LIKE DEM AH DI MAIN EVENT, WHEN IN FACT, DEM IS NOT EVEN A COMMERCIAL INNA DI ENDING AH DI SIDE SHOW! BITCH, B-Y-E!!!!!

1. You nuh see from Joe led it, she caah even buy bleaching cream? Look pan the knee cup how dem a get black. When Joe use to stick it, skin a glow and bayy tings now, the bleaching done a the wasitline caah reach the knee s dem.. Reaction a tek har, when toys died( rest in peace) the woman never even bury yet and she did a very disrespectful thing U
        I will never forget,

2. Ishawna flop out longtime, lol the low budget hoe thought she was winning when she pose up with the dummy bmw, woi gal learn quickly how reality works; the obeah weh she work & kill toya tun back pon her fast fast & now she not even get a hit song outa it!!! this whoring gal only fk producer fi voice her songs, iron balloon gal need fi stop walk & sell pu$i with nothing to show for it. She washed up & used up, no respectale man wants this slut. Its hard for a hoe out here living “cum to mouth” & cant even buy a bread woi

3. Boo Ishawna everybody clown u, use u, f**k u out and dash u weh! Boo Ishawna!

U wish a money man woulda look pon u! That’s why u did a hitch up a Ribbiz inna end part a last year fi see if one a di Millwood dem woulda gi u di time a day! Di only one weh do that was Joe, and u did suh fool u never puddung ntn, worse like how u wasn’t the only one a get big car and fly out. So a nuh like u did special anyway!

Try go do like Raine Seville/Tifa/Denyque and see if u can get a scamma man/smaddy man/oompaloompa fi look pon u suh u nuh dead fi hungry!

1. Hey yo a d best nuh bloodclawt eno lmao lmao a waan drop n role dwl. Raine nuh use to be with bougle? Tifa! Ppl man!! I thought denyque hubby a bizniz man? Lmao hey dem artist yah nuh f**k eno.