Wat away grizzle a f**k nico must rich
AND A SEH HIM WOOD BIG
MI CANT TEK IT TO BL**DCLOT
GRIZZLE UR IN UR 70S NOW U NEED TO STOP!!!!! COME ON MAN NO WONDER U PISS BLOOD
Di way how him chat bad mi jus realize say him a say “Con-C” liquor. Dwllll…. Den why him a call up Kenny name so. If Kenny did waan mek noise don’t him wudda mek him own video. Nico yuh a batty man??????
Grizzle boo is not with nico muss rich…. Tara and bobsy needs to stip this foolishness.. Bobsy from yuh sista carry yuh to america all yuh do is tieffffff and get lock up..you is nothing to society yuh have 3 wotless kids. Marley dont want to have nothing to do with you..tara or barbie is a crack head an yuh last son is a battyman yes sage is a mamaman…..leave di bloodclaut oman alone….kmft….
Nico broke mother f**ker all him do ah walk and beg wooman them things him fi go look ah work him and him dutty stinking theif baby madda Nico u nah get rich u fi stop it man that’s why shaka shapes was about to beat u bruck pocket ass inside ah yakini Party broke people bruck boy u na fi hype so
No comment! No conceal!
You a BATTYMAN
How the man fi CONCEAL liquor and u want to CONCEAL liquor from the man…..if I laugh I die
Mi think it was consign ….. Dwlll Nico look like a likkle rat mice. Kmt. Ppl onuu stop conceal the lickah.
mi neva laff suh hard frm the week start or did i :ngakak :ngakak
conceal pon concealments dwrcl
Di way how him chat bad mi jus realize say him a say “Con-C” liquor. Dwllll…. Den why him a call up Kenny name so. If Kenny did waan mek noise don’t him wudda mek him own video. Nico yuh a batty man??????
_______________________________________:tkp
Grizzle??????? Well if Mark Busta can deh wid Beverly 13 then it possible fi Nico and Grizzle ah duh di tings dem!!!
U know i just realized say it’s Grizzle Boo Pauline _______________________ it is,right?????
dunce nuh fi mek video
di smoke detector ina di basement want a battery….a wha dis man? please tell me he didn’t do a hairstyle change during his “performance”
Grizzle boo is not with nico muss rich…. Tara and bobsy needs to stip this foolishness.. Bobsy from yuh sista carry yuh to america all yuh do is tieffffff and get lock up..you is nothing to society yuh have 3 wotless kids. Marley dont want to have nothing to do with you..tara or barbie is a crack head an yuh last son is a battyman yes sage is a mamaman…..leave di bloodclaut oman alone….kmft….
Nico broke mother f**ker all him do ah walk and beg wooman them things him fi go look ah work him and him dutty stinking theif baby madda Nico u nah get rich u fi stop it man that’s why shaka shapes was about to beat u bruck pocket ass inside ah yakini Party broke people bruck boy u na fi hype so