YANKEE LOOKING HIM UPDATE

NIGS

Hail Met,

Me just not too long drive outta di hotel. Yo without apology me a tell u rt now! Me just f**k di living daylights outta di yankee girl,even room service call bout di noise disturbance di way she rail up.

Yesterday me talk to mi fren n ask him some hypothetical question n scenario n based on him answers him say him coulda 4give him fren cuz him a focus pon making some money n better life fi him family n frenz. I thank everyone fi dem advice but yesterday mi go pon her facebook page n link up with 1 of her white girlfren.Yo the girl rinse yankee file fi me n it duttier than down a Riverton!

Me n mi fren a go have a reasoning n drinkout tonite cuz me tell him me have someting fi tell him!Met di yankee gimme $us430 so me a go gimme fren$300 n mi wid kool with the one thurty,me a work n him lose him job.If him want go thru wid di marriage a fi him bizness or him can just tek di money n call it a loss.

Every hoe have dem stick a bush so I won’t f**king stop nor stop f**king till I find mine.Yes Most men r dogs but remember there are some female dogs n yall know we call dem the “b”word.Ladies treat ur good man wid respect n love cuz if u break him heart,he may transform into a dog like me TRUST ME!

So later me find out if a really just talk him a talk cuz our 20whole heap yrs a friendship will be put to the test.Bros b4 hos,now me gone skype di white chick,so thanks again!

0 thoughts on “YANKEE LOOKING HIM UPDATE

1. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…

a guh drink likkle tea nd fwd wid me answer cuz him neva haffi phuck de gal but a guess him tun prostitute yesideh cuz him get pay fi de wok

2. Bitch boy, you are toxic waste and your friend should kill you in the worst way. You have no moral. Backstabbing colostomy bag, go eat some razor blades and wash it down with two gallons of acid and some antifreeze. I think that sissy is looking for attention anyway

3. Sender mi caan believe yuh, mi waan see some receipts. Now if this is true, WTF! Joncrow wi nuh tell yuh nuffi dweet? We neva tell yuh fi kibba yuh kocki? Weh yuh go @#ck di succubus fah? I hope you friend nuh kill yuh, cuz something that is said hypothetically, dat nuh indicate how dem wil react when faced with the reality. Smdh.

4. Don’t worry yute u will be on this same page here as a missing person or they will find u head and other parts of ur body in different locations.. The coroner’s will have a great time playing puzzle with ur body parts.. Continue yute ur doing great.. U GON LEARN D HARD WAY, Watch and si

5. .. THIS STORY SOUND FAKER THAN THE ONE POSTED BOUT JAMAICAN STALKER EXBOYFREN..SOMEBODY REALLY HAVE IT OUT FOR YANKEE SMH..

6. ..THIS STORY SOUND FAKER THAN THE ONE YESTERDAY ABOUT JAMAICAN STALKER EXBOYFREN…SOMEBODY REALLY HAVE IT OUT FOR YANKEE..SMH..

7. 1.now i don’t know who yah try fool or wat is wat but nobody nah work hard or phuck hard fi dem money only fi turn round and give weh 3/4 of it much less none of it.

2.yuh fren weh yuh claim seh wuda kill him himself just couple days ago all of sudden a seh him huh care weh gal waan duh and friendship matter more :nerd

3. yuh puck him wife to be and waan guh hold a vibes wid him later about it,like really now?

4 . to how yuh hype bout the phuck and amount a disturbance only shows that yuh been know wat yuh wanted to do and dat day in the car bout ears nd hood squeeze she suck yuh off dat day i b-lev.

5. u nd dis girl been a puck yuh conscience if any a kill yuh cuz yuh know yuh fren a hot head but don’t phuck’n care bout dat

6. why does it now matter if har file dirty har clean,after anuh har pus-c weh yuh clearly phuck out such dat statement VOID.

7. yuh get weh yuh always wanted such just lowe out the yute cuz yuh mean him nor yuhself no kine a good

8. Is bad mind yuh bclaat badmind and nuh want yuh fren fi forward in a life. I have a feeling is making you making up stories, fi go mash up yuh fren life.

When my friend went to Jamaica and met a guy and decided to marry him, is the same way his best friend/best man started sending her messages about the guy and telling her all sorts of things and she shouldn’t marry him. Now when my friend blood start boil and she couldn’t take it anymore she confronted her man…Her man confronted the best friend and he denied it and said is she a look him, well luckily my friend never deletes her messages. She actually emailed all the conversations to her private email. When she proved to her man he was lieing, the best friend started talking about “Yes I’m a snake in the grass but it’s for a good reason.”

Well is you now. You are a f*%king snake in the grass! I hope your friend have good enough sense to see that bad mind got the best of you.

9. Him is a typical scumbag, but THE FIANCE is WORSE..hope unu both happy wid unu nasty selves. Please leave u friend wid him dignity and at least be honest to him.

10. The story isn’t real. If it is, the sender is talking about having sex with another man because that’s how faggots roll.

11. Listen, deh bwoy ya a seek attention; not one f*ck nuh go suh….A so you love your friend dat you go f*ck and get $430 and you giving him 3 bills? Go siddung wid your ole liad self….If a so you love and rate your friend, why you neva turn into a threesome? Bwoy go nyam shit, nobody no have time fi you and your f*ckry right now…..

#YOUR TOO F*CKING RED YEYE#
    #GAL SHOULDA LET OFF SOME JUDGEMENT PON YOU#
    #MI WOULDA HOLD YOU MEK YOUR FRIEND CUT OFF YOUR HEAD RIGHT NOW#
    #OLE SHITHOUSE#

:travel

12. Kmtsmh, fe real yute!? Do yu know the crosses you just call upon yuself? Memba wah likkle bitch name, Karma? She nuh ramp enuh when she ah do fe har tings enuh kmt. My yute in all fairness, its seems like you did good, because, yu f**k yu fren gyal. But are you even thinking about the possible repercussions? Are you ready to face dem?

My yute yu get warning fe lowe de B and you went ahead. Now you ah brag bout “rail up” and ting becaw yu weah luk “big”.

“Fire deh ah muss muss tail him tink ah cool breeze.”

13. Sooooo…..to all the ladies weh a cuss out Sender, mek mi ax Unnu dis. Sender best friend is about to marry and commit to a woman whofa awndaneet nuh have no principle, Sender fi juss tan suh back and watch di woman clown him out?

1. he was told to send the fren there wid room number etc and tell him seh a surprise deh deh or mek him fwd wid him fi see the kine a B him a deal wid instead him guh duh weh him always wanted to do get him hood and batty hole suck out

(Simplicity soon sign in)

14. @Willie, no i dont think he should BUT HES GRIMY TOO!!!. There are several ways to skin a cat, but this(what he did) was not the way..

15. Well, I was wondering what happened. I guess any update is better than no update. Well, you officially is a male prostitute because you were paid, paid for your services and to keep your mouth shut..lol.