THE OUTSIDER

THESE 2 B**TCHES WERE FRIENDS THEN IT GOT RUIN BECAUSE THEY F**K THE SAME AFRICAN MAN KARGO A 56 STREET EWWW NASTY BITCHES
So it was slime pu**y stacy that f**k him and she suck him C**cky and he gave her a 5 dollars bus fair
Then the next week barbie went and f**k him and got the sloppy seconds
Like wat a man want in them 1 looks like the bratz and 1 looks like a owl lol

0 thoughts on “THE OUTSIDER

1. All of this is a lie and I kno who f**king doing this nasty germs hoes imma celebrity to unno come off my f**king name floor mats leave me alone unno stalk m8 phone and stalk mi pon pink wall no bitch the reason why me and stacey don’t talk is because of the tings dem unno text mi bloodclat instagram wha unno say she say bout mi I kno who definitely doing this but member this is war unno don’t kno when fi stop unno come like a pest unno a make up a story and a write still not doing shit to me not hurting me at all so keep it up just member say mi kno who it a come from

2. I kno who doing unno fi stop call up bout me go worry bout unno babyfather what unno raffle belly and wha a walk and suck pussy unno text pon instagram a tell me what stacey talking bout me to break our friendship and unno succeed and start up bare mix up and who kno big like whale / cruise ship tuff like iron look like grace Jones like a man u think I don’t kno unno yall making up shit on pink wall yea but who a sleep pon floor a cotch pin ppl floor old slut old teef unno walk and sell pussy the only thing unno can say a shelter and if u a take food stamps medicaid still is the government bitches unno a talk bout African and unno take worst unno love put up fake thing and don’t want to put up real things unno sick what u get up from putting ppl on pink wall it nah hurt pussy stop pretend unno just a cause mix pussyhole unno big stink deep hole unno

3. Germs cone to me in front of me all the fake things dem tell me to my face pussy as skinny unno a chat say tell me to my face u can’t when yall can now unno a say something it’s not me make unno mother and father love I didn’t tell unno fi born with hate in unno heart it’s not me a make unno a gwan so like crab on pussy here unno can confront me yall putting bullshit on pink wall face unno fi bloodclat face so mi can kill one of unno cause mi born here I am a certified nurse all the bullshit yall talking unno business is a open book if unno fi go back from the day you born is dirty so who the caps fit unno come try mi mi tried a unno parasite go put yall business on pink wall what are facts and go get a life unno put up one more false thing mi a go put unno up sick f**k unno need help unno a cry out for help

4. It’s not nobody on pink wall make unno life stay so nasty germs unno yall making up shit on ppl yoo I swear make mi see one thing that’s not true I’m going to put unno pon blast cause mi kno who a do it unno need help go get some prayer u got issues

5. Idgaf go suck ur mother bout this is stacey bitch say what u wanna say cause u can’t say it in my face bitch who ever which bitch u are but I know who try mi bitch u jealous of me unno don’t want fi see ne with no friends bout it a go kill yall cause it not going to work slime bag unno can’t stop mi like I said try mi