CAN WE HAVE GRIZZLE PIC PLEASE

0 thoughts on “CAN WE HAVE GRIZZLE PIC PLEASE

1. Di way how him chat bad mi jus realize say him a say “Con-C” liquor. Dwllll…. Den why him a call up Kenny name so. If Kenny did waan mek noise don’t him wudda mek him own video. Nico yuh a batty man??????

2. di smoke detector ina di basement want a battery….a wha dis man? please tell me he didn’t do a hairstyle change during his “performance”

3. Grizzle boo is not with nico muss rich…. Tara and bobsy needs to stip this foolishness.. Bobsy from yuh sista carry yuh to america all yuh do is tieffffff and get lock up..you is nothing to society yuh have 3 wotless kids. Marley dont want to have nothing to do with you..tara or barbie is a crack head an yuh last son is a battyman yes sage is a mamaman…..leave di bloodclaut oman alone….kmft….

4. Nico broke mother f**ker all him do ah walk and beg wooman them things him fi go look ah work him and him dutty stinking theif baby madda Nico u nah get rich u fi stop it man that’s why shaka shapes was about to beat u bruck pocket ass inside ah yakini Party broke people bruck boy u na fi hype so