CAN WE SEE THE MAN PLEASE

met dem seh she a mind look good man fi stay wid har ooooh she stay real bad dirty reneann ugly like due to how dah gyal yah deh a farrin and nuh stop mind di man weh she put up pon har fb page and is not fi har man di man have him good good woman and she jus a run in like di man woulda really lef him woman weh him love fi she mi nah look di girl a go beat yuh fi har man anyweh she see you
man

39 thoughts on “CAN WE SEE THE MAN PLEASE

1. Sender, I’m sure this girl is not holding a gun to your man’s head & mind you don’t be the one to get a fine beating if you attack her. Talk to your man & stop trying to public shame this girl. BTW she’s not ugly.

2. POOR US WOMEN KMT, SHE IS INDEED A PRETTY LADY TO WHOM IT MAY CONCERN (MAN NAW LEF HIM GOOD GOD WOMAN IS A FIGURE OF SPEECH) THEY GET LEF COUNTLESS TIMES)MOST OF THESE RELATIONSHIP ARE SEXLESS, MEK SHE GO BEAT THE GAL AND GO JAIL, GIVE HIM TIME TO GRIND SMADDY ELSE, YOU GOT NO CREDIBILITY YOU DONT KNOW WHAT IS UGLY

3. Suck cocky sabrena u know seh u little bit n sad why u a put mi pon pink wall n a u d people dem a dun dwfl. My girl a weh ugly a go mi deh way a America mi n ur man not even deh u see mi put him up fi mi mcm n u run come Inna mi inbox like u a rat patrol my girl today is Friday n a money mi a pree mi nuh have time fi waste pon garbage like u. Mi not even did remember u a which hole u run out through mi think mi did put some a the poison Inna every hole but it look like mi miss dah spot deh my girl u seh u ago beat mi u affi go owe mi DAT n pay mi back wid all tax kmft. Sabrena u nuh bad u only smell bad u a try everything fi get mi out u all a report mi fb page weh u want wid mi pesticide I am not a exterminator kmft

4. Sender plz!!!! Get a life obviously u a try a ting y u neva post a pic a d good good man to!! Whe badmind ago………kmt

5. Suddy pussy sabrena mi know a u a do this why u life so little bit n sad if d gal a tek ur man why u no war wid u man n stop cuss d gal omg these bitches loco y’all need some jobs r something if ur man did want u him wouldn’t a look different gal that simple shows he don’t wants u so go cut out u pussy a better u keep d spot because u pussy not working its on malfunction mode its trumping fraught like wen people a dead my girl go look a f***g life u put up d gal n a u d people dem a done kmft

6. big pussy gyal anuh ask mi a ask yo mi go fix yuh bloodclatte cah nuh day yuh cah look pon mi and mi suppose to bloodclatte suck cocky cah if yuh did a suck cocky yuh woulda look better bitch lowe mi man and mi promise yuh seh any hw mi bloodclatte buck yuh a lonnnne bloodclatte kuffingz f**k do yuh girl yuh cah look like me nuh time mi to bloodclatte nice fi all a look pon f***g u all a who a comment nuh have nth fi do wid me mi don dweet alrwady defend it bloodclatte cah dissa man yah cah bloodclatte lick mi inah my face fi defend bloodclatte you some come come defend it rasss big stay bad gyal belly look like it av bout a nation inah it

7. AFTER AWHILE MAN GONNNEE LEF U WID PICKNEY WUSS IF DEM NAW COME FROM A HOME. TOO MUCH MEN ARE TREATING DEM WOMAN HOW THEY SEE THEIR MOTHER GETS TREATED DISRESPECTFUL. WEAR OUT U CRATCHES WID PICKNEY BEARING U GET BIG ND FAT KMT MOTHER NEVER TELL US BOUT DAYS LIKE THIS MARRIED LIFE IS SERIOUS

8. and all who nuh like it bloodclatte defend it mek mi get fi lay dung a bloodclatte fotogustos caah dissa gyal yah nuh fraid if a death a bloodclatte death if a prison a f***g prison mi a one gyal weh nuh ramp wid ppl

1. sabrena said: …dissa gyal yah nuh fraid if a death a bloodclatte death if a prison a f***g prison ..

I think Reneann is busy trying to find that one hole that she missed with the poison. Your days are numbered Sabrena, poison fi yuh rass.

Reneann said: Mi not even did remember u a which hole u run out through mi think mi did put some a the poison Inna every hole but it look like mi miss dah spot deh

1. Meee saaaay ive been missing all this juice oh moy :maho smaddy couldnt ring mi bell seh excitement a gwaan :hope

1. Needleye, seeing the tracing match between the sender & the one pictured up top (if is really them), I’m going to say not one of them truly beautiful.

9. Sabrena yuh life sad a beat yuh fi beat wen yuh see me just see like how ya gimi Ricky mi ago tek him next year is not for away soon mi soon fly dung ugly

10. Me good bloodclaat pussy no Jesus come ya sabrena go hole a BBC seat u ugly nuh pussyclat fi a brown gyol an nuh talk bout screen shot cause me we drop screenshot mek u mad u naked girl u wa some clothes u stay bad reneann tek him bloodclaat yes cause she a man bloodclaat ding dong with har sperms bloodclaat mouth

11. big ugly long breast stay bad stretch out oussy girl yuh full mi man phne a pussy pic and naked pic and yuh body nuh presentable a bloodclatte ugly girl yuh face have a break out nasty girl a who yaah call ugly bitch yuh wrong u nd f***g I know seh yuh bloodclatte wrong nice stay good thick original pretty browing like me yuh nasty nuh f**k wid u saggy body weh full a rass dimples

12. Wtf y this gal nuh guh cuz wid r man n leave me cousin alone big battyman guh look a man fi f**k yuh nuh…. i don’t know how the man all look pan u cos from me c yuh me c yuh me c a man frame yuh need to back the f**k off… bitch I’m not asking u I’m telling u … u can’t even touch a pin on my cousin so plz… u guys need to stop this f**g bullshit bout university own up man wehh naaa own yuh kmfrct

13. Sabrena stop di tracing my girl an forward the screenshots Dem u already have the email address tideh a Friday Mi have time….wi love fi si receipts….

14. Subrena I life sad like funeral and spooky like bloodclaaat grave yard bo u come a post ppl pic n u stay f***g bad not even d blind nuh wah u fi f**k… Crawny gal hot gal nuh mix wid crawny gal… Go pray to God mek him gi u a pussy …. U a total waste …. Pic mix a pic wid you n d girl n mek d ppl dem be d judge nastiness

15. Wtf y this gal nuh guh cuz wid r man n leave me cousin alone big battyman guh look a man fi f**k yuh nuh…. i don’t know how the man all look pan u cos from me c yuh me c yuh me c a man frame yuh need to back the f**k off… bitch I’m not asking u I’m telling u … u can’t even touch a pin on my cousin so plz… u guys need to stop this f***g bullshit bout university own up man wehh naaa own yuh kmfrct

16. Subrena u bbc life sad like funeral n spooky like grave yard bo u a try frame ppl n u ugly nuh BC…. Wrong turn go blame u BC muma fi nuh birth u wid a pussy. U come like dog cuz a spot u ave cuz u did have a pussy u wudu a worry bo another girl…. Post a pic wid u n d girl mek d ppl dem be d judge n talk truth cuz u nuh mek no sense…. Me think ppl stop fight ova man… U nuh hear alkaline say nuh pressure nuhbdy son if him wah leave mek him gwan…. Bye bitch u life sad

17. a the same person a write or the two a dem dunce alike? not one comma, full stop, capitalization, no sah. the time unuh a fight over man go fight some English book. dunce sad set.

18. A good fi u dutty gal reneann them must beat u rass pon burke too f***ng lick out batty gal borrow clothes gal u is a disgrace to farrin bitch u dont even work and have a green card u dont do nothing f***g careless u walk and suck cocky like dog

1. Meee saaaay ive been missing all this juice oh moy :maho smaddy couldnt ring mi bell seh excitement a gwaan :hope

19. Reneann u dont have no life u cant even pay a bill u be on facebook a disrespect people who a live better life than u bitch reneann go look a job u naked like drink bottle bitch wait till we see u stay bad gal make sure a your clothes u have on and not people u live inna one room and a 12 people live in there with u bitch where u sleep in the bathroom u a big dash wey belly gal bout u go pon facebook a disrespect mi friend u bright u sister and u sister in law a live better life than u do u see thy remember u dutty gal them should a throw piss pon u f***g sinking gal walk and f**k people man a jamacia and the man dont want u

Leave a Reply to Unknown Cancel reply