CAN WE SEE THE PRODUCTS OF THIS WAR PLEASE WE DONT KNOW THESE PEOPLE

Wah gwaan wid Cum catcher Kellen how she look suh malnorished. She sidung a dash wud pon her big sister bout how di sister a breed again and none a the father dem nah stay with her. But she nah talk how she deh a lauderdale a tun ghetto bicycle. The family a dem curse who nah walk and tek people husband and baby father a walk a collect more sperm than the sperm bank.

5 thoughts on “CAN WE SEE THE PRODUCTS OF THIS WAR PLEASE WE DONT KNOW THESE PEOPLE

1. Kellen look real bad no sahhhhhh Mi endz he got that shit cause ah could never weed draw sh dung suh she look sick out bad walk and suck too much selector cockyyy man

2. Spotlyte tell har go loose weight so she can mek har f**k two money Mann so Shen can stop live a shaker village and drive

3. Spotlyte tell har go loose weight so she can mek har f**k two money Mann so Shen can stop live a shaker village and drive di piece a half Honda and she can star buy two lace wig. She go from miss piggy to bobble head she loose weight but her head still big and she shape like sponge bob Dwl what happened to har black ants ugly friend

4. Look lyk Randy innocent stalker realize Seh Him ooman a breed and vex wid kellen again. One gyal no fi so obsess with innocent sound

5. First of all look how long that young lady forget about Randy Innocent and him baby mother…… @ Get A Life……she living her life…..working……and going to school and about to do her C.N.A State Examination so leave that girl alone and number 2 who have time to be looking at Kellen oh damn please……
    @ Get A Life you the one who need to go look a life because she stop link with Randy Innocent from last year so please come off the girl name because she don’t see or care bout him or him gyal because she have her own man for herself now so you can stop try or attempt fi link di girl with Randy kmt
    You go look a life and leave that girl be……..