Carlene look tight like the clothes out fi choke her out a it, Carlene u fava di pig ina blanket. :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: hoink, hoink, hoink.
Zervah u ready fi light me up but me :peluk u same way. I jus saw her at martini party in onyx me Neva like wat she was wearing, so me send met the photo
After Beenie, Bally, Danhai and in between you would think Carlene had a stash under wraps for Jenny Craig! Carlene when they said racks on racks on racks…..they weren’t speaking of Lamb :tkp
She is not genetically built to me slim I heard it takes a lot of work for her to keep the weight in check and she does not eat like a pig..also maybe the medication she takes
Metty I met Carlene in “the days of Bally” even though I was a teen then I really admired her, her size then was thick and sexy. I would of liked her to stay that way.
Blue hair peacock aside she has a nice body. Her breasts are fantastic. lol She hid her gut really well i mean if she lost a few pounds she would be a otay.
lol…me figure it out afta me hit ‘submit’ at least yu inna de age group fi mek corrections. lolololllllllllllllll She just remind me a refrigerator all de way.
Not a fan of miss Carlene from back in the days when buck up a Front line a Red, hills road, ina her uniform di one white Organza top and tights, looking like her ole self miss piggy, this was how se look before Tiger discover them like Christifa Columbus, hoink, hoink, :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :babi:
AFTERNOON METTI, BAKKRAH HAVE ME UNDA PRESHHA, MORE TIME ME WAAN COMMENT AN CYAAN, SAYKA DEM DEH PON ME LIKE A BAD RASH FI DUN DEM WUCK. ME GONE YAH :travel
She fava pig inna horse tail!!! Nothing personal against har still, cause a nuh everytime yuh feel fi dress up, sometime yuh just waan draw on something, but mi just a voice mi opinion.
luk like a regulah dance, di man dem dress casual n di girl a battam inna jeans suh senda wat is di real prablem?
morning metty n mettyers 🙂
leave Carlene alone oooo ah she mek me start love dh party & style mi did really stoosh back then dwll
Carlene look tight like the clothes out fi choke her out a it, Carlene u fava di pig ina blanket. :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: hoink, hoink, hoink.
Zervah u ready fi light me up but me :peluk u same way. I jus saw her at martini party in onyx me Neva like wat she was wearing, so me send met the photo
kremmy :nohope: all money was spent on the breasts
kremmy oooooooooo mawnin :peluk
Carlene can do betta she could find cheap good fitting clothes man cho
Morning Obs n Kremmy morning
yuh wake :peluk
Obs longtime mama but mi haffi line up fi ppl dem business before I start my business lol
chuh run ittttttttttttttttttttttt :hammer
A suh she greedy all lollipop she a suck pon in the party
All a gwaan She naw Leggo a har lollipop
Har belly pitch so she no fi wear nuttin tight fi emphasize it
Fyah whey har belly do?????
A grung mi deh oooooooo
Chuety u no is di pitch …..chile :shutup:
:maho
Metty :ngakaks
Morning Chuet, Bam, anony n Fyah
Mawnin krem
Oh zervah me jus a mek u know no ill intentions cau y’all been misbehaving…… :supermaho
me??? :angel mi a guh tap kip unnuh company ooooooooo
Met need fi hide them angel wings lollll
i cannot cause mi use dem too oo lol
:ngakak
Hey met :peluk :peluk a see u need the naughty corner
morning Krem, and every one else, Carlene lose her touch.
dem blouse ano fi ooman wid pitch belly 🙁 dem stones a draw attention to di area shi a try hide tru shi waa show off di bress doe :hoax2
After Beenie, Bally, Danhai and in between you would think Carlene had a stash under wraps for Jenny Craig! Carlene when they said racks on racks on racks…..they weren’t speaking of Lamb :tkp
She is not genetically built to me slim I heard it takes a lot of work for her to keep the weight in check and she does not eat like a pig..also maybe the medication she takes
she sick?
Metty I met Carlene in “the days of Bally” even though I was a teen then I really admired her, her size then was thick and sexy. I would of liked her to stay that way.
Medication????? Oh dear, is it to treat a nervous breakdown or some sort of psychosis, the meds for the treatment of tends to blow people up!
not sure because a so much different story but medication for some skin disorder not too sure
:bingung Hhmmmmmmmmmn……
Blue hair peacock aside she has a nice body. Her breasts are fantastic. lol She hid her gut really well i mean if she lost a few pounds she would be a otay.
yuh not rite :tkp
Carlene fava dem samu wrestla dwrcl …..blessed morning one an all
morning cc………if she feva wrestler!!
@quena you my day with that comment.LOL
lol she look strangish still
Good Morning Ms Met, Zervah, Chuety, Kremmy, Anons, Quena and the rest of the JMG Loyalists and Peepers :peluk
good morningg :peluk
Buenos dias.
afternoon dear :peluk
Me lioke how the man inna the blue shirt pose dem versatile. From thumbs up to thumb in my butt.
:ngakak :ngakak :ngakak
Quena look like she meet everybody in a the dancehall world…Carlene fava stuff turkey serve with some cranberry sauce beside a it she look awful.
:maho
Pretty much……yea!
man in blue is zumjay – old time dj
and isnt that fambo in the black ?
is where dis party keep ?
carlene move to farrin ?
What a start to me day….big red and har blue hair… wid out de weave she never look good to me. yagayaw…she sure can cork any session at that size..yaw
IF THE REDSKINS CONTINUE TO LOSE, THEM AGO NEED A NEW QUARTERBACK.. CARLENE LOOK LIKE SHE CAN MEK THE STARTING ROSTER.
chuh :tkp
good afternoon sweet :peluk
Good idea. She remind me a refrigerator jones.
@Phantom……isn’t it Refrigerator Perry :tkp
lol…me figure it out afta me hit ‘submit’ at least yu inna de age group fi mek corrections. lolololllllllllllllll She just remind me a refrigerator all de way.
Not a fan of miss Carlene from back in the days when buck up a Front line a Red, hills road, ina her uniform di one white Organza top and tights, looking like her ole self miss piggy, this was how se look before Tiger discover them like Christifa Columbus, hoink, hoink, :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :babi:
AFTERNOON METTI, BAKKRAH HAVE ME UNDA PRESHHA, MORE TIME ME WAAN COMMENT AN CYAAN, SAYKA DEM DEH PON ME LIKE A BAD RASH FI DUN DEM WUCK. ME GONE YAH :travel
glad to see you as always mi fren :kiss
She fava pig inna horse tail!!! Nothing personal against har still, cause a nuh everytime yuh feel fi dress up, sometime yuh just waan draw on something, but mi just a voice mi opinion.
Bless up Metty, and the whole family!
yours sincerely,
Regular Peeper
@Met, me caan beleive a me one-time dancehall IDOL SPOIL SUH!!! GOSH.. :mewek2 :mewek2
:najis Carlene…no maam
As miss kitty would say mi neva hear plice a look fi nobady cause dem fat. Fat is not a crime leave the lady alone, she could verywell be sick