CARLENE NOPE…YU DUZ NOT MADE IT

0 thoughts on “CARLENE NOPE…YU DUZ NOT MADE IT

1. luk like a regulah dance, di man dem dress casual n di girl a battam inna jeans suh senda wat is di real prablem?

2. Carlene look tight like the clothes out fi choke her out a it, Carlene u fava di pig ina blanket. :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: hoink, hoink, hoink.

3. Zervah u ready fi light me up but me :peluk u same way. I jus saw her at martini party in onyx me Neva like wat she was wearing, so me send met the photo

4. dem blouse ano fi ooman wid pitch belly 🙁 dem stones a draw attention to di area shi a try hide tru shi waa show off di bress doe :hoax2

5. After Beenie, Bally, Danhai and in between you would think Carlene had a stash under wraps for Jenny Craig! Carlene when they said racks on racks on racks…..they weren’t speaking of Lamb :tkp

1. She is not genetically built to me slim I heard it takes a lot of work for her to keep the weight in check and she does not eat like a pig..also maybe the medication she takes

6. Blue hair peacock aside she has a nice body. Her breasts are fantastic. lol She hid her gut really well i mean if she lost a few pounds she would be a otay.

7. Good Morning Ms Met, Zervah, Chuety, Kremmy, Anons, Quena and the rest of the JMG Loyalists and Peepers :peluk

8. Quena look like she meet everybody in a the dancehall world…Carlene fava stuff turkey serve with some cranberry sauce beside a it she look awful.

9. man in blue is zumjay – old time dj

and isnt that fambo in the black ?

is where dis party keep ?

carlene move to farrin ?

10. What a start to me day….big red and har blue hair… wid out de weave she never look good to me. yagayaw…she sure can cork any session at that size..yaw

11. IF THE REDSKINS CONTINUE TO LOSE, THEM AGO NEED A NEW QUARTERBACK.. CARLENE LOOK LIKE SHE CAN MEK THE STARTING ROSTER.

1. lol…me figure it out afta me hit ‘submit’ at least yu inna de age group fi mek corrections. lolololllllllllllllll She just remind me a refrigerator all de way.

12. Not a fan of miss Carlene from back in the days when buck up a Front line a Red, hills road, ina her uniform di one white Organza top and tights, looking like her ole self miss piggy, this was how se look before Tiger discover them like Christifa Columbus, hoink, hoink, :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :babi:

13. AFTERNOON METTI, BAKKRAH HAVE ME UNDA PRESHHA, MORE TIME ME WAAN COMMENT AN CYAAN, SAYKA DEM DEH PON ME LIKE A BAD RASH FI DUN DEM WUCK. ME GONE YAH :travel

14. She fava pig inna horse tail!!! Nothing personal against har still, cause a nuh everytime yuh feel fi dress up, sometime yuh just waan draw on something, but mi just a voice mi opinion.

Bless up Metty, and the whole family!

yours sincerely,
    Regular Peeper

15. As miss kitty would say mi neva hear plice a look fi nobady cause dem fat. Fat is not a crime leave the lady alone, she could verywell be sick

Leave a Reply to Kremlin4life Cancel reply