CHEAPER BY THE DOZEN TWO

24 thoughts on “CHEAPER BY THE DOZEN TWO

1. suh a who dat a hold har next foot mi nuh understand why Yanique mek any and any man touch her nd all of a suden dis behavior …she neva did stay suh before the purchase nd plz dont compare her nd Ms.Kitty bad tuh bad nuh day she nuh skin suh she naturally full a vibes nd gwaan wid a bag a tings but neva dis

2. She looks like a big sour swine! Ah dem kinda pigs yah Usain fold up wid a night time? Disgraceful to say the least. Marvin of all people? Dem gal yah a bait.

3. Yanique go do breast and batty fi host high school bbq and hav man a fling har all bout like commoner! Wid all di new additions she do + di degree weh she hav, mi think she woulda hav likkle marketing sense and go promote herself pon a bigger scene and a mek some dutty money and mek a big name! She nuh see how di one dem a foreign do dem thing and collect!

And mi nuh want none a unnuh come bout kitty, as dutty as kitty be she more marketable than Yanique. Because you can tek kitty and put har anyweh and she sell off, jus look pon di amount a companies kitty work fah!

4. SKETTEL TO SAY THE LEAST. I’m very glad most pple are fair in their comparison to kitty. Gwaan chue Ms kitty, u have far more class than this harlot.

5. I am going to assume she applied for those position as well. Unfortunately, her physical appearance is not marketable. She shouldn’t have over killed on the breast/butt. Maybe this is what she have to do to stay relevant. In a America they say good press bad press as long as you’re being talked about. #Kimk&Kanye

6. Trashy girls in Jamaica are always attracted to and put a lot emphasis In the dancehall party scene, so no matter how detached from the dancehall scene they become, skettels like Yanique will always feel at home doing antics like this when back on the scene. Trashy girls also covet popularity over status, so what easier way to be the topic of conversation then to do slutty antics at a party wid “Man wid name”… Any female who will invest thousands to blow up her azz and breast clearly doesn’t believe in her intellectual potential or prowess and clearly is just trying to snag a SIMP aka a sugar daddy.

7. Such vulgarity and look how she a skin har teet, you know she in her full element. From I was born I have never seen a host perform like dis. She ready for porn, dis was her audition.

1. No dat me tell de whore pan ig and she block me . She is a porn star dirty nasty girl . What an example for her kid . Because I’m sure regardless how yanique claim her daughter isn’t on social media ( cause she took her off when she started wid De slackness ) the kod has friends who will show her this and say isn’t this your mom ?

8. Yo she maaadddddddddddd FAT!!!!!!
    look at those Legsssss and thingssssssss ketch
    R foot back no man yanique u should’ve lost weight
    Before u did any surgery u just look big n Wagga Wagga
    Dawg. Jah know

9. Arlene Perier‎ : Like seriously tho …From JLP TEK OVA THE COUNTRY IS PURE WUKLESS CLASSLESS PEOPLE DEH BOUT…..

Now look at Yanque big Television personality…THIS IS HOW PROSPERITY TUN DECENT WOMEN INTO WORTHLESS BITCHES…

Now that’s one of many fb comment a gud thing de aadmin block out under Yanique cuz she has no drawz on and the pus-c lips a come right through the tights has har four fingers rest pon it like she did about fi grab it up all the ring finger a touch har clit,she need fi cut out phuckery

10. Toya wudda seh ”Dem a ZERO”..Yanique u a 0-0 , all u did a gwaan wid Kitty das y mi neva tek no side …wi know u was a zero so all di gwaan yuh a gwaan decent and u ting a clap like a flag pan a pole

11. If she so bare faced, can you imagine the amount a loose man whey fuxk it! That gal will lease out her tongue to stay relevant. With the platform that she has, she MUST do better. Marvin is like waste inna freshkill (?) a Philly and garbage, and if him can do that to her in public, I wouldn’t be surprised if dem fuxk. Dutty gal that, harlot for sure.