CHECKING ON THE STATUS OF THE RELATIONSHIP

mi wonder if she and swagga still deh cause mi keep on a here sah a only one place him need fi stay why him still dah a di house and him son !

A bun season it look like any ways cause dont him a f**k di girl from ….

girl-Optimized

gyall-Optimized

gyal-Optimized

0 thoughts on “CHECKING ON THE STATUS OF THE RELATIONSHIP

1. too phuck’n early fe a read dis shit chee rass time nd nah get..spend likkle more time fe rite mek addas undastand yowwww…it already short suden be so confusing kmft

2. What the sender trying to sat?donna Tom nuh want you because him still a f**k the girl in ny and your big son is here! R blackie where is your man, u alway party alone just like yu auntie.man short. Abbbayyyyyyy

3. Well Donna actually looks nice here. Sometime she look a mess. Sion is just looking for a hype. And Bada Bada needs to give bun to Richie, him have plenty women

4. I think d mixy sender is trying to say him a f@# badda badda, n they want to know if she is still with Richie..cause them hear say he’s only living with her cause of d son n he has nowhere to go

5. A sion six finger woman sen him een a think dem did maried ,but y shi no sen een fi har file afta shi suck har dawta man hood and when shi did maried to sion di dawta did a f**k him,madda tek dawta man,dawta tek madda man,dem keep it in the family How you doing in my Wendy Williams voice “

6. Can somebody please tell dutty horing shining star fi come off a Chrissy bloodclat name else seh naw guh like weh mi haffi seh bout are.

7. Weh di soul to soul pics dem deh cause mi nuh si nuh gal wid nuh man weh a fi dem own fi hug up an dance together. Barbie an fi man, shining star an fi Likkle boy, an plenty more. An dutty suck pussy Chrissy why yuh Neva deh deh wid yuh man Gregory weh yuh love brag bout.

8. Black ur Barbie nuh stop chat yuh susta bout how she love walk an beg $10 dollar. Lol boy mi a tell yuh when unuh friendship mash up it mash up bad, cause she nuh stop chat how unuh worthless an love beg.horing star a Wauh cash fick yuh up, yuh deh pin yuh Instagram a chat di gal restaurant bout how yuh get bun up food. Yuh too worthless all yuh duh a nam a road stay a yuh yard an cook. That’s why you’ll Neva beagle fi keep a man. Same to you Barbie cause your man cocky love fi stray nuh how yaw pretend fi Instagram an Facebook. Tell di truth bitch cause yuh clam yuh know him well. Neither shing star are Barbie have dem pickney two worthless bitches taking up space.

9. Donna legs dem Eva look like dem a go give out are the broke I can’t finger it out but something wrong with them. Sion is a typical waste man.blackie starting to look better nowadays but the flee market bag could have stayed home .now no ambition Badda Badda that gyal is wutless.always in some cheap shit and some cheap hair and swear she she stay good .poor she

10. One question to ms.donna gucci.how old r you again?forty something right stay home and rest your legs.oh and how come you keep party so many times and yu babyfada fe 24yrs nuh come not one.

11. donna Gucci eva look good betta than must of these young gal her crew stay good, uno need fi stop hate. Blackie look good too except those fake market bag them,

12. Which part of Donna ever look good .my girl have u ever seen Donna with out the make up. Not to mention har face always Mek up like she ah smell shit.

13. @2:59 nuh Matta how hard seh Wauh guh pon Instagram, seh still worthless. An she fi stop text mi man bout how seh Wauh suck him hood an swallow him cum. Bitch if yuh Eva get fi chance fi even duh dat, yuh choke an drop dung yuh too f**king nasty bitch. An mi have plenty naked pics of you suh mi like yuh stop call dung him phone an a beg f**k.

1. MEN BUY “TINGS” FOR WOMEN THEY GET P*SSY FROM YOU IDIOT! AND IF SHE GIVE HIM HEAD AND MEK HIM F**K HAR INNA HAR BATTY SHE’LL GET ANYTHING SHE WANT! YUH CAN STAY DEH BOUT MAN BUY DI GAL TINGS. GWEH YAH!! EVERYTHING THAT GLITTER AINT GOLD AND IF THATS ALL SHE HAVE TO SHOW FOR HERSELF IS WHAT MON BUY THEN WHAT WILL HAPPEN TO HER WHEN THE MON STOP BUYING HAR TINGS? WHEN SHE OLD AND CRAWNY LIKE HAR FREN DEM DEN WHA? AH YU MUS WAAN BE LIKE SHE CUZ YUH AH PREE DI LIKKLE SITTIN WHEY DI MON DEM AH GI HAR.

14. NUMBER 1: DONNA GUCCI LOOK LIKE A GREMLIN WITHOUT MAKEUP ON. IN THE FACE THEY ALL LOOK LIKE GREMLINS WITH NO MAKE UP ON. SHANA LI IS CRAWNY LOOKIN AND DONT LIKE TO BATHE (HAR MON SEH SO) AND BLACKIE FACE LOOK DISCOLORED WITHOUT MAKEUP ON TOO. SHE GOT DARK SPOTS ALL OVER HAR FACE. I DON’T KNOW MUCH ABOUT SHINNING STAR OTHER THAN SHE DAYMEON BOTTOM BITCH. ALL THEM B*TCHES SHARE A ROOM IN SHANA LI MOM HOUSE. FOH!! WHICH PART OF SHANA LI BAD? BOUT BADDA BADDA PLEASE THAT B*TCH AINT TUFF WIT HER PUNK A**!

15. say what u want bout shinen star, she an Barbie look good when they show out, hair done expensive shoes. uno mad because only bare foot an shop. stop hate pon de people.