CHEESE NO

MI NOTICE YUH A TEK TIME LIKE YUH A TRY NUH DO DEM UP…NUH MEK NOBODY BREAK YOUR SPIRIT BECAUSE AS YUH SEH A LIKKLE INTERNET FAME DEM GRUDGE YUH FAH BUT YOU A YOU AND THEY CANT BE YOU SO NUH TEK TIME NAIL DEM…SLEWWW DEM CAUSE A BAY FEELINGS DEM A CARRY AND DEM DONE DISS YUH ALREADY SO TEAR DEM AND NUH DO IT NEATLY…DRAPE DEM AND DO DEM UP..KEM KEM A MAN HIM NUH BUSINESS INA WOMAN ARGUMENT

0 thoughts on “CHEESE NO

1. Is true, Cheese done dem and don’t mek nobody mek you hold you tongue my girl. All the one IT *The drug mule* She a try look hype offa Cheese. Cheese you need to tell the drug mule say she need fi tek a stadium seat back as what you say her P$ssy tongue a grab up the dirt when she piss. CHO.

1. Raasclaat ________________. Cheese say har pu**y tongue a do whatttt!!!! Noooooo sah. Cheese rude bad but a dat she fi get cause she deh pon FB a look a hype offa every body. If she tink u a get likkle shine, she try look war fi get a likkle shine too. Mi see har weh day a put up post bout har “good name”….. Dirty stinking evil lady wid di bad vein…..is which good name yuh talking. Dirty “IT” ppl nuh like yuh ina real life. Yuh life sad like Michael Jackson funeral. So sad dat u start to put up posts about imaginary things. Messages u never received…..conversations u never had….confrontations that never occurred. Kmt. Sea creature…..IT….drug mule….evil lady….lady wid the bad vein….mooooovvveeee. Cause all when u rewind yuh cyaan come again. Yuh nawwww BINGO

Leave a Reply to marie Cancel reply