CHEMICAL REACTION AS PER THE SENDER

di girl pan di left name karen from bronx. before and after the chemical start react. look pan har foot dem. look like the bleaching creme just a reach dat deh part a body deh. di one inna di yellow is not a ugly girl pan picture. mi granny always seh if yuh waah know if yuh boot dutty, just stand up beside somebody weh yuh think dem boot clean and yuh wi know

922776_571800232840180_363400937_n-Optimized

1186294_637815749571961_606978296_n-Optimized

1382283_637815686238634_961547541_n-Optimized

0 thoughts on “CHEMICAL REACTION AS PER THE SENDER

1. A di real Renata dat. Weh u waah wheel chair fi barrow fa. U nuh suppose to can get a govament cheque a month time. @anan1:39 so a she an Karen a sex now. Dem nuh have no file fi dash out? Mek wi gi dem a proppa welcome

2. Renata u gone suck pussy now u don’t have no rass shame it look like man dun pon u inna Bronx nu reall man no want no woman that don’t work bitch go have a sit in your Dutty apartment none progressive , none ambition ,none element dog

3. A same su dem use to say bout she and Sabrina magnificen.a so mi hear say Sabrina magnificen and stacydoll a f**k too

4. From mi come from Jamaica mi never see bed wid spring you change di mattress yet Sabrina magnificent. If di gal never put you outa her house you Neva know it duty. You never know say she non progressive when she a take care a you and your family when you live wid er

5. From mi come from Jamaica mi never see bed wid spring you change di mattress yet Sabrina magnificent. If di gal never put you outa her house you Neva know it duty. You never know say she non progressive when she a take care a you and your family when you live wid er

6. @handicap Renata. Look like yuh used to live a yard Deh man. U sound bitter. Well if man done pan har it nuh look like she a mek gal son pan har dis time. Plus if she a handicap how uno expect har fi work

7. All Wah gawn mi know the bitch weh put up this. A full time now unuh come off har name she done put out nasty crawny body chin all bloodbath Crosses leave har now even if she Wah f**k dog a fi har biz that Unuh Lowe the bloodbath gal. The girl sickly and Unuh a call it bloodbath handicap Unuh f**k off sick Mek fi anybody Ikr wide ungrateful gal

Leave a Reply to Hello Cancel reply