CHICKEN BACK AND RAG TOP

So the chicken back lady was fighting Rica baby father new woman in RagTop on Saturday. Why chicken back? Because you said excuse and she didn’t move. Maybe it’s because you too tryna shine in dancehall. Duppy know who … the year is still young. You 90’s sellers will learn.

23 thoughts on “CHICKEN BACK AND RAG TOP

1. Dat me whan fi know to!

Dem big hole man yah whey do dem things de usually cause people fi catch a stab. Him a hold de girl hand and de next gal hand de pon de girl.

Dat man would a catch a gun butt or bokkle inna him face back in the days of REAL club gatherings 😀 😀

1. Kelly, the pic is clear you hit the girl. You mash up the Chrissy party, remember you have a party coming up.

2. Suh whoring sherica can’t fight? Suh wait ms chin mus ah f**k di man tu mi she vex. Badmind the girl cause she look good gweh

3. I was there it was the girl in the shorts bump her. Di bitch get a rass beating out outside ragtop and new combination

4. No man me weakkkkkkkkkkkk a Shaka shapes bestie this have ar friend them come mash up minty party. That whole crew done off this bitch was f**king brown man while he was with her bestie granny memory
    Nasty set a gal them bare pussy sucking inna them thing

5. Sis came on pink wall making comments bout herself bout girl in shorts look good ….nah lie she shape good but her body kinda ruff and her face she need a new makeup artist and not to mention hair stylist … she lost her hair in the party that she wear 24/7.

6. Thats the same Bitch that split in shaka face and then them turn bestie shaka and the crew is all hoes they f**k everybody cause me war no if a gal split in my face me cant friend her the hold a them suck one another pussy me a memory i woudnt be shaka friend nasty shaka bout she a keep remix broke like dog always looking cheap shaka walk and f**k nuff man. very sneakie..

7. Dress better bare pretty girl and rainbow Shaka bestie wear she caan even mek it look good she ever look cheap … them and rica is the same

8. Di gal inna shorts hawk and spit inna Shaka face .. no gal
    Caan spit inna me face then tun besties. Shaka a real clown everybody a laugh offa her

9. Rodney Rodney posh posh likkle d World boss Kingston hype brown man fletcher … a bag a di crocs f**k out the gal deh she ever a hype and a get beat . That bitch is nothing but trouble she need fi do something with her life and stop run dung party. Nasty germs

10. Rica I know is your dirty ass send this and writing all these comments why you mad bitch go mek cocktail tractor play in your big pussy
    You nuh see how you stay you and you ugly pickey head Pinckney