Dancehall Celebrities New York December 19, 2014 by Met QQ YUH LIKE DI GOLDFISH ASSOCIATION COMES WHAT MAY………..DOE?
So a who hate Lisa n why? She fava any likkle 12 yearold boy weh Dougie decide fi dress up. Good morning Reply
How sad..who no know Im f**k man..how sad my gurl pls, I have a gay friend weh fcuk dougie 1 time, he told me this personally…what’s wrong with dese gurl, u Dat desperate fi man u go pickup dat…stevie wonder, could see this fag a mile away…. Reply
I didn’t know cause you have a women and child mean you can’t like men too? Long time I hear that story too Reply
BATTY BOY WITH SCALE & FIN.
I thought he was gay? What I miss?
So a who hate Lisa n why? She fava any likkle 12 yearold boy weh Dougie decide fi dress up.
Good morning
dougie dates men for sure!!!!
How sad..who no know Im f**k man..how sad my gurl pls, I have a gay friend weh fcuk dougie 1 time, he told me this personally…what’s wrong with dese gurl, u Dat desperate fi man u go pickup dat…stevie wonder, could see this fag a mile away….
Suh unnuh sure a 1 woman dat him a pose wid????
Him and Omar ah fish outta road .. This is just a front
Omar?? Fish?? Really?? so omar no have ooman and pickney..
double dippers are SOooooo WRONG !
All along i thought he was gay lol
I didn’t know cause you have a women and child mean you can’t like men too? Long time I hear that story too