CHIN COOL IT

Seriously thou chin a every man yuh want? Both yard and abroad??? Yuh nuh have yuh baby father? Him nuh good enoug fi u? Yuh nuh have yuh selector man a farin?? Him nuh good enough fi yuh??? Wah yuh nuh plan fi lef none fi the rest a woman them?? Yuh just plan fi done the place so? Me neva see a gal name wey Eva a call up pon ppl man so and all a the man them yuh have a drive up inna yuh baby father car yah one big waste gal enuh a swear then pon top a it every gal inna the streets yuh vex with when yuh cyah get them man! Is a lucky thing a nuh one girl u have n is a boy cause god know smh one gal name nuh fi inna a everybody mouth both man n woman a class n a done u yuh come inna dancehall n did a gwan good till yuh start f**k everybody from portmore to east Kingston n every hype man n the man them nah hold down nuh crime them a chat yuh business all them man yah a worthless boy too that’s why unno cyah get nuh f**k from me all unno do a f**k n talk back kmt like unno mouth a leak