CHIN DIS A LIBATTY- GULLY BOP A SEH CHIN DID DONE OUT

9 thoughts on “CHIN DIS A LIBATTY- GULLY BOP A SEH CHIN DID DONE OUT

1. Gully Bop MOVE him nasty r@@s. Chin wrong fi go tek him up too. He knows he’s scum so of course he doesn’t think Chin did love him for real.

2. No mon this sound bad sorry fi magga dog it tun round bite you . All when me did homeless and street whore gully dog or Bap me not looking at . Me and my kids rather dead for hunger than sleep with gully Bap what a libbatty ‘ Him look like mongrel dog a roadside.

3. I dont feel sorry for Chin tho she too nuff, a she guh nuff up herself and guh style Ninja Man inna comments section then a post up Bop bout him cuter when she knows the man nuh inna har. People acting like chin is high class she is just as nasty as the gully Bop came out of. They both needed each other when dem link up cuz Chin did bruck like dog! Chin cant even spell suh wah kinna manager she be ?? KMT

4. Mi neva meet a man wid more faith :nerd suh yuh mean fi tell mi seh alldoe har pot nave nuh cova bop did want di girl sekkle and f**k di one mad man cocky fi di ress har life. Chyn mi naaa lie if yuh mek bop come a talk bout yuh suh mi nuh know wah fi seh…anyway Mi have oda post fi read naaa tarry.

5. Well, women will never learn. Very very rarely will a man respect a woman who stepped down to be with him. They may accept the help, but as soon as they get on their feet they will dump you, seen it happen a million​ times. Men of any standing, even Kings, can court a peasant and it turns into a timeless romance, it just not work the same for women in 99.9% of cases. Now, fi di likes a Gully Bop a diss a ooman who is fairly good-looking and who worked to get him somewhere is damn hard to take. When we did a bun out Chin fi go to dem deh levels we did have those who cussed us out and did a ride fi Bop, seet yah now. Even a prostitute can get a decent husband, but I doubt Chin will be able to get a Jamaican man fi marry her one day, she spoil her future wid Jamaican men. She will have to focus on somebody far away, like a foreigner and meck life wid dem in a distant place. I would say the same to Milk too, forget yawd man and seek true romance elsewhere.

6. @ anon 11.07 pm

She would also need to change her name, because of the scandal she is the most famous CHIN out there

Also word of advice to all women out there, never ever deh wid a man whose mouth is light like gully bop own