CHIN YUH TEETH REALLY SHARP

I THINK CHIN SEND LA LEWIS DEM PICTURE YAH. WID DI FRESH BITE PAN HAR HAND………..CHIN DIS BITE SHUDDA BE DAYS OLD SO HOW YOUR OWN SO FRESH?? CHIN THAT BITE IS ROUND WHICH MEANS DI PERSON HAVE MORE DAN ONE TEETH AND BOP ONLY HAVE ONE..SUH YUH BITE YUHSELF CHIN OH GOD MAN
la

la2

18 thoughts on “CHIN YUH TEETH REALLY SHARP

1. Chin too good … Not to mention Gummy Bop … Chin a gwaan like a news se a bop a coke head ….and have ️️di nerve a show bite mark a mussi ️️di dog gummy bop Mek bite ar

2. Him bite har fi true di evidence is there one teeth at di top an it show so how gully bop say him naw eat things weh nuh cook but him a bite har up

3. No sah, if Chin wicked one more time! We know anuh Gully bop bite u Chin, a mussi him dog them rush yuh cause a him and them did ina the gully, and dog is mans best friend, but them never bite u good.

4. Him bite her fi true wid circular n two marks ?????? And a 1 teeth him have ?? So how di mark a di top come about ??? Chin we tiad a razzz now..new year,go find smaddy else fivdash out u wukliss self GI…u too wicked…u is a manipulator… U is lie ..gwey gyal we tiad a u now !!

5. Chin, JMG Forensic Dentists collaborate fi oba 19 minutes and we conclude seh dis is not the workings of ah one-tooth man. Weh yuh ah tell we seh…Bop wear partial dentures and him put dem een just fi bite yuh :hammer Now we haffi guh back inna deliberations fi figure out if is you bite yuhself or is Bop dawg bite yuh :ngakak Hope yuh forward dental records in di next video cause yuh naw stop wid di video…..:travel

6. 2016 Chin. A different cass cass we a pree. You need a new gig feh bring in money so go work pon dat. The Bop Bank PADLOCK up

7. That is not chin ppl the girl have in red hair n side cut, ppl just waa tarnish the girl name enough now man gosh, plus the girl nuh have no mole under her nose unu too wicked tpc

8. That snag a tooth Bob have a lot of f**king nerve to come gum chin with him one tooth!!! Lol. Chin u should of bite his boney ass back with all of your 32 teeth.