CHINESE MAN

Mi did hear but mi never believe until mi seet, Shelly a really bill gates u go Jamaica go pick up and Dey pan ig everyday a talk bout u hot? Bill gates wey in a everybody inbox? All my inbox him in a to! Him look everybody!!! My girl u should a do betta man cause him a waste and nuh mek nuh since, bout u a comment bout a ur man kmft!!! OH PLEASE!!! And a next tin a who u a try fool wid ur fake tins dem kmft!! Bout u Versace!!! Tink u sey u nuh do China!! Shelly ur pants set nice but a nuh Versace, and ur fendi bathing suit fake as f**k!!! Fendi tek dung fi Dem suh mi affi draw fi apple own cause mi know fi er own real!!! Look pan di color and di bigness a di word! U tink ppl a idiot like u fi gone mine up bill gates cause any body know bill gates know him nah fuck nuh gal wey nah mine him!! Gwan wid ur fake self gal!!! Nuhtin nuh wrong wid wearing fake but don’t put dung fake when u well in a it!!!!

15 thoughts on “CHINESE MAN

1. shelly dem find you out I left you to mi friend Toya.IRON GATES SOON FLUSH YOU him start already down ya toya his wife and bby mommy him loves a dat him a talk sey him c the video with you an the man a portmore a do the things dem even thou a b4 your time still jus gwaan run the things ya my girl you an toya a gud deh ya fi bday bashment , mi love

2. Leave the girl if she want mine man a fi her business make sure uno nah mine none cause that’s all uno live for people business uno sound hurt a girl her money and so what and the girl things dem real uno sound bad mine leave the girl make she live her life

3. I knew her stuff were fake, talking about Shi nuh wear fake, Kmt! Shi cyan even wear shoes good when Shi a turn is like u want caught er cause Shi ago drop! Dwl!!! Shelly when u a hot gal a merica u nuh come Jamaica and wear pink in a yard, leaves dat fi di regular ppl dem wey come dung or we dung here! Hot gal hot a day and hot a night!! A wey pink ago!!!!!!!

4. No TPC.. TOYA INA HER FEELINGS.. BUT MI FREN NUH CATCH FEELINGS SHE CATCH FLIGHTS!! STAY BAD TOYA WEH BUSS UP LIKE WHEN BREADFRUIT DROP OUT TREE.. BYLLGATES NUH WANT U. EVACLEAN ALWAYS INA REALLL BRAND.A IT A MAD YUH… GO BELLEVUE GO ADMIT YUHSELF!! ITS NOT SHELLY FAULT HIM LEFT YUH.. LEAVE THE WOMAN ALONE.. ITS 3YRS NOW.. COME OUT OF U FEELINGS LIKE HOW EVACLEAN COME OUT OF HER REALLLLL BRAND DEM CLEANNNN.. GO N WORRY ABOUT U CRAB EATING MAN WEH NUH STOP WALK UP N DOWN N NYAM OUT DI GAL DEM PUSSY.. ABAYYY A WHO VEX?? –>TOYA

5. What a boy can find woman clown. Whats wrong with these woman? first the woman from England that deh with Shelly that parr with oney British woman She was him close closet all married did pop until she find out that all him do a look woman to mine him. Bill Gates sick stumuck with him crawny self thank God fi clothes and car. I saw that girl with him and was wondering why these woman dont find a decent man to settle with.Girl all Bill Gates do a brag on ppl things meaning woman things cause all him own is what woman give him.

6. DEN BILL GATES A SUMADI, FI GYAL MIND, PLS HIM BUK LIKE MISELF YAH, GIRL HES A NON FACTOR TRYING TO STAY RELEVANT PLS…