CHINO WHICH IS RIGHT!

CHINDO

MI A PUT DIS AS A WARNING A QUESTION…MATTER OF A FACT A RHETORICAL QUESTION..SUH CHINO YUH TEK DUNG PICTURE AND EERRRYTHING AND YUH GUH TALK UP QUARTER A DI STORY BUT NEVA TALK DI NEXT 3/4..DI PEOPLE DEM DID TALK UP LONG TIME SEH MOUT TALK SE DI YOUNG LADY WAS THROWN IN A WALL WHEN SHE DID PREGO…..MEMBA WHEN UNNO WAS A CLOCK DI SITE BRING IN LAWYER PAN PEOPLE AND TING? CHINO MEMBA? CHINO YUH MEMBA WHEN ROSIE TALK UP SEH ALL GUN PULL AND SINTING SINTING SINTING? MI NEVA KNOW SE BWAAY LIKE YUH HAVE ANGER PROBLEM? IS HOW YUH DID GET YENDI AGEN? WAS SHE SINGLE CHINO?…………

CHINO MI WAA KNOW IF YUH HOOD GROW SINCE DEN BEFORE YUH ANSA WHA MI NUH WAA NO ANSA FAH …DI PENIS WHEY YUH DASH OUT WID ROSIE FACE PAN IT YUH LIKKLE WICKED YUH! DI OWN MOTHER OF YOUR CHILD TALK UP DI TRUTH DEM PAN YUH AND YUH DASH OUT HAR PICTURE YUH LIKKLE DEMON YUH……… YUH DOE HAVE NUTTIN FI YUHSELF A INA YUH PARENTS HOUSE YUH DID ITCH UP AND YENDI MOVE YUH INA HAR FATHER PLACE AND A LIKKLE SKIRMIJ LIKE YOU DI PEOPLE DEM SEH YUH HAND DEM IS VERY NIMBLE………

BUT MI WAA ASK AGEN IF YENDI DID SINGLE WHEN UNNO SECOND STRIKE DID GUH DUNG? SUH WEDDA SHE DID A BUN OR A PREPARE FI DRAP A BUN PAN YUH…DAT NUH GI YUH NO RIGHT FI TOUCH A BUTTON AND DI PEOPLE DEM SEH A MORE DAN ONE TIME YUH DUH IT DAS WHY YUH GET PUT OUT…YUH LIKKLE UNIDENTIFIED GERMS YUH..CHINO YUH COME INLIKE DI LAST WEAR INA ONE BAD SECOND HAND SHOES..A WHA DUH YOU?????????

YUH HAVE YENDI MONEY CHINO? DI LIKKLE CHILD SUPPORT DEM ORDER YUH FI PAY LATE AND NEVA EARLY YET…..SUH IF YUH NEVA HAVE DAT A YENDI MONEY YUH DID GUH HAVE ?????
MAN WID QUESTIONABLE SIZE …LOOKIN ASS NEGROS ALWAYS WAA COCK DUNG DI WORLD LIKE IT INA DI LIKKLE HOOD THEORY BOOK SEH DI MORE YUH STRIKE A DI BIGGER IT GET………IT HASNT GROWN CHINO…AND YOUR POCKET HASN’T GROWN EITHER………PICK UP WHEY YUH CYAH MANAGE AND WAA COME EXERCISE PAN DI YOUNG OOMAN..ALLIGATOR BOTTOM CHINO………..WE KNOW NOW

AND TO YOU MS YENDI………PUT DAH TING DEH….PAN DAH PEDESTAL DEH………..IT TOO LOW….A MEAN ALL A WE OWN DEH DUNG DEH SUH BUT MI TINK YOUR OWN NEARLY REACH YUH ANKLE..IT NEED HICING……IT TOO HEAVY FI HICE HAR WHA? HICE IT MAN!
STOP TALKIE TALKIE LIKE YUH KNOW PEOPLE LONG AND TEK YUH TIME FI STUDY PEOPLE ! YUH GO INA LANE WID ROSIE WHO YUH CLAIM YUH INA HIGHER CLASS DAN……THAT YUH BABY FATHER DID PUT SO MUCH VALUE PAN DAT HIM STILL DID A SLEEP WID HAR WID MORE DAN KNOWLEDGE AH HAR FILE! SUH CHOO YUH HAVE A FILE YUH FEEL SEH HIM LIKE DI FILE GIRLS DOE? SAME KNIFE STICK SHEEP WILL JUK GOAT UNDER HIM BUMBONAUT!………

SUH YUH REALLY TINK IS A BED A ROSES WAA GWINE SPREAD HOUT FI YUH DOE? A BET A DI GREATEST LESSON DIS YUH LEARN INA YUH WHOLE LIFE! WE MAY THINK WE DIFFERENT BUT WE ARE ALL THE SAME……..TREAT EVERYONE THE WAY YOU WANT TO BE TREATED AND NONE OF US ARE DIFFERENT..WE A ONE! ..WHEN CHINO MEK ROSIE PIC HEAD OUT YUH DID TINK HIM GOOD MAN DOE? YUH MEK SURE YUH DOE HAVE NUTIN INA HIM PHONE KAW LIKE HOW BUN ESCAPE AND WHAT HIM DO NEVA ESCAPE…..DONT THINK FOR A MOMENT THAT HE WILL NEVER ……… WAKIE WAKIE YENDIE AND STOP TALKIE TALKIE …..FRENNY FRENNY GYAL LAY DUNG QUICK SO SERIOUS UP USELF AND PROCEED WID GRACE AND CAUTION!

CHINO~ …. IF YUH NYAM BEEF EVERYDAY YUH GET TIRED A BEEF QUICK DONT IT? ESPECIALLY IF A BEEF ALONE………….CHINO DI PEOPLE DEM SEH EATING CANNOT MAKE UP FI DAT BIG LOSS DAT YUH NEVA BORN WID SIR….. MR EATIE EATIE AND CYAH BEATIE BEATIE NOR STABBIE STABBIE……… OOMAN WANT MAN ESPECIALLY WHEN DEM DOES NOT GAT WHAT IT TAKES TO MINE DEM……… FI AT LEAST HAVE A GOOD LENGTH AND WAYS FI BAK IT RIGHT UP…NYAMMIE NYAMMIE MEK BELLY CLIDIE CLIDIE.

0 thoughts on “CHINO WHICH IS RIGHT!

1. Good Morning beautiful people :peluk
    Another baby in another broken situation… I hope her daughter doesn’t get mistreated by the next chick….but, that will probably not happen cause she probly nah go mek her child go noweh near nobody…..
    I wouldn’t be surprised if one day Chino a run down Rosie….

1. Morning luvvie…. Yuh know what’s sad too.. because Yendi came into this situation with animosity toward Rosie… what’s the probability that the two little girls will grow as sisters? That’s the ultimate sadness in all this. They both have no other siblings… but will be derived of each other….
        Also… Yendi a go accept what they deemed adequate and sufficient for Rosie to take care of her daughter?

2. Morning Met morning all. As much as I am not a Yendi fan if di boy put hands on her she shoulda chop him up. But this is what happens when you try turn a boy into a man. She back him with the nonsense with Rosie and now me sure she a fret cause she knows what he’s capable of and how petty and vindictive he is. I want to say serve her right for her part in this but I refuse to. But I hope she learn say man is no respecter of persons dem abuse the high and the low, the beauty queen and the groupie is all the same. And only God know how long she been taking this just to keep up appearances.

3. A great morning to all. Can I love his art but despise him outside of his performances? I was in the crowd casting stones when she announced him to be the father of her child. I thought of another Reggae Icon and his beauty queen baby mother, that in my opinion did not end well. All she must do now is carry on with dignity and not allow the stone throwers like myself to distract her from getting on with her life and future endeavors.

4. Very well said!
    But to add on be careful how you treat others when you get a man cause karma takes no days off or ignore any action. Rosie eye wata was on Yendi no matta Rosie a wah she is a woman and a mother. You never encourage or condone a man belittling or trying to degrade another woman especially the mother of his child. You see dah knife deh weh stick goat….. enough said.

5. Morning Metti, Nixx and metters. Metti you know fimi stance Pon dis. She was duly warned by nuff both uptown and dung town people. Me never know bout him bible hand and him pass outta order. Leopard no change them spots because dem deh wid uptown girl. Any way, this is a lesson learned. Next time she will not be so quick to be judgemental against another woman, based on the allegations of dutty man.

6. Well that didn’t take long! All the fanfare and publicity over her relationship and pregnancy one would have thought they were untouchable, unbreakable. Didn’t know him Nuh have Nuh money Met and not packing where it counts. If him lack the two things that matters most to a woman, then what was the big deal??

7. Rosie did you put on your laughing cap yet? if not put it on girl WHO LAUGH LAST LAUGH BEST……. Yendi you bitch you, Rosie see smoke you ago see fire. I hope you at least fatten up the cocky before you put it in your mouth because we will find out sooner than later the expression on your face how Rosie puzzy taste woooooiiiieeee

You did think after how him disrespect Rosie a bed a roses him did ago put you up inna. Mi no condone beating , but you deserve one because you knew what you were getting into you deserve every lash from that small hood big pussy bwoy

8. Morting Shani and mi JMG peeps!!!! Mi like har eno but from she deh wid Chino and how she flex, she strike mi as just another groupie.. Shani mi tink she did really frighten fi deh wid Chino only fi seh she deh wid reggae icon son.. A hope she learn seh ano every ting good fi run een pon.

9. Morning everyone…., I Never know he’d treat his miss universe like that. a same so Freddy (the father) treat woman bad to. Them say him always beat and treaten them. Chino mom have cancer and for many yrs Freddy ah tell him wife seh he’s working on his music career when he’s away and come to find out him live a floria with him woman and his wife is in Jamaica sick, u si how them wicked. Ppl warn Yendi but mussi true she feel say she a Beauty queen him wouldn’t abuse her like the rest. poor thing neva know say Once a beater always a beater. Me neva like how she did mud up Rosie, the same thing him do other ppl gal pickney a di same thing he’s going to do to u so u should use sleep and mark death. Karma is working right now! That’s all I can say.

10. @dwrl, same suh. She did too hype like Chino a summady. Beauty and the big ship. At least in the fairy tale the beast was really a Prince.

1. She knew he didn’t worth a damn which was why she played man and put him up in her daddy house. A so she did desperate for that small hood bwoy? Now you a war over a man that didn’t even have a cardboard box to sex har in smh SHAME ON YOU YENDI. Wonder if Rosie gonna welcome your child with an open arm smh mi no sorry feh none a UNNO . UNNO have very bright eyes and dull brains nobody can’t tell UNNO nutten. Hope you no expect no child support YOU WERE THE MAN IN THE RELATIONSHIP SO CONTINUE PLAY YOUR PART.

11. so how come BIG SHIP nuh have him owna dock? ……….and miss world nuh havw no place inna Jamaica?/ \
    Dem shouda at least have a place dem own…dem very immature

1. Dem no need no weh dem live inna univers. It’s funny how women can put other women down to please a man, look how she did up Rosie and all dash out photo just to get the man and now look what happen? Any money he’s in Rosie bed a tell Rosie no matter what she was a better woman him did frighten fi Yenbi crown a dat Mek him DWEET . Rosie if him come knock at your door a hope you have a very dirty pad to bax him wid.

Who now Yendi Vegas or beenie? You know dem love other men used goods

12. It sweet mi how some ppl hate Yendi fi no reason!!!
    ROSIE WAS A GROUPIE TO MANYYYYYYY SHE WAS NEVER HOS WOMAN
    OR UPFRONT GF THATS THE DIFFERENCE!

This is beyond sad & I too expected this because they are out if each other’s league
    I didn’t see how they were compatible on such short notice at that.
    There should be no comparison between Yendi & Rosie .. I’m sure Yendi is educated & have things going for herself unlike ROSIE who is STILLL a groupie n deh every Weh .
    All if Yendi did a Fck I’m sure it’s not the same as Rosie .. I just can’t believe unu a compare groupie to an intelligent educated independent beauty!
    Left di gal & focus on the break up.

1. Mmmmmm calm down ! If she so intelligent how come she’s such dumbass decisions? See if you can use some of her intelligence and answer that one.
      Now with all you state how Yendi is in no class with Rosie, how comes they ended up with the same piece a she for a man. Shouldn’t Yendis standard be a tad higher?

Let me Mek did clear I’m no fan of none of them but as a blogger as yourself I was here when Yendi on her high horse. If I’m not lying I remember posting “karma is a bitch” under the post with she and Rosie going at each other for the piece a man THEY BOTH COULD HAVE DONE BETTER WITHOUT. No matter how you want pretty it up THEY BOTH THE SAME!

13. Metsy booo Me seh u a di bess writer :peluk :request

I love and wish Yendi the best, but on a serious note she needs to take a break from man and put some value pon har puxxy

14. Nuttn nuh secret bout Yendi Fukkifukki. Educated GROUPIE. Nothing more, nothing less. Yendi!!!!!!!!!…hush yah! Come row inna mi canoe.

1. ________________________anuh big ship again, she need fi hol’ a canoe yes lol cause di canoe wood may longer and stronger lol….anybody who nuh know Yendi and Rosie a di same a di ones who believe everything dem see on tv dwl….that is just her public persona people lol

15. Waiiiieeee, mi agree, likke hood man give di most problem. dem know dem shortcomings so dem always searching, searching, searching *inna mi Sista P voice*. Mi a tell u from experience, dem know dem not packing so dem insecure bad and luv lick n bully woman

Yendi mi nuh sarry fi u one baxide, What goes for one goes for all

16. @willie, thank you sag, no better herring, no better barrel. Groupie a groupie, uptown, downtown or round town. Nuff ghetto gyal nah tek chino. Him reputation preceed him. And them no have no big Edumication. Lol

17. Dis is an off topic but Met I have to tell u dis!! so Javana have up her bday pics on instagram an one a di pictures is with she and her man di trens guy with a caption dat seh him tell her seh she is him dream come true! sumbody run in pan the post and mek a cmment to the effect that if she is such a dream come true den why har man deh a Regency a Terra nova with a nice brownin right now on big Valentines night :ngakak :ngakak :ngakak . I laugh till I weak !!!

18. What intelligence have to do with ones personal life & decisions
    I hope everybody a tek 100% perfect man in here kmft
    Yendi is a next person ppl blood boil fa but mi nah even look
    Mi Neva hear ntn bout Yendi before she enter miss world all of a sudden
    Ppl have the most to say damn haters low Yendi she better dan Rosie all when she a tek Fck … Some ppl gwan like a Yendi a pay dem bills but a nah say a word
    All of a sudden comparison a Mek n unu sMe one DOGGGG UP ROSIE lmfao
    Make up unu mind

1. If Yendi is better than Rosie, then ANY man shi tek, whether f*** buddy or husband is meant to be sixty degrees AWAY from Rosie. That is if Rosie is a whore and Yendi is an angel of innocence.
      Yendi is an uptown groupie. He so called independence and better than Rosie education is for nothing if she get *uck, breed and leff (and tump and lick) just like Rosie.
      Education does not equal intelligence. Money does equal class.
      This is a woman who got validation from some cruff doing up his babymother, as if his cocki and her front were never on first name terms. Yendi did let that same man jump inna har and thought that her front had the “change a cruff into a king” glammity. Now shi wants to play stush now her dolly house mash up? I’d have some respect for her if she allied herself with other abused women against insecure men. At least that would show that she has been humbled by her egotistical, non intelligent decision in taking Chino in the first place. I guess she has her uptown image to uphold….well the t.v image that easily prejudices some to her faulty thought processes.

19. Yendi a cocky duster, Rosie a cocky cooler. So when Yendi an Rosie dead a only Rosie kunguh worm ago eat Rosie alone.The uptown girl gonna stay perfectly preserved, cos she better than Rosie. I don’t know how some a unnuh no have nose bleeds, from the lofty heights unnuh deh Pon. God is a equalizer, Chino f***k over the 2 baby mother EQUALLY. No body no better than nobody. From Ms Universe sail Pon the Canoe, she equalize herself.

20. lol at ppl thinking Yendi come from uptown. Facts she nuh come from uptown. Facts Yendi been love ghetto man and dancer boy from Edna Manley days. Fact Yendi been a Hoe since har eye deh a har knees. Facts she is just as frighten fi DJs and status as many uptowns girls.

21. WHY UUGGLLYY SUM PEOPLE TEK SUMUCH TIME FI HATE?
    2 WRONG DONT MEK 1 RIGHT , DEM BOTH NEED HELP !!!
    HOW ODD PEOPLE PAIN MEK YUR LIFDE BETA??//

22. but dis a one big rigmah rooooo…caw tief fram tief god laaf. Chino yuh tek weh asafa ooman an yendi yuh tek weh rosie man an all now unnuh nuh faam a perfek match til seet deh unnuh fall apart…a doah wah laaf but dis is hilarious…wat a embarrassment. Mi wah ask yuh yendi if yuh cuddnt fine a single man wid all your luks n title a dis yah crab louse yah yuh pik up. Pon a mor serus note rosie yuh file long yendi yuh charactah dutty dutty uppp suh unnuh nuh fraid a aids?? caw fi evry man weh rosie n yendi tek is like chino tek dem to :nohope: ya’ll playing wid fire

Yendi yuh di really frighten yuh fallah fool tun idiot…yuh run guh breed n now di two a unnuh a groupie babymaddaz :ngakak

23. yow shani mi wah tel yuh ow facebook a bun dung to enuh cawsen sehhhhhhhhhhh di amount a ppl man shawty tief an now a gal a tief har man she a guh luuuuuuuuuuu :ngakak all a inbox gal ova man suh ow dem seh dem a goodazzzzzzzzzzz :travel

1. yes chile fix yuh glazzez pon yuh face caw mi a wait pon a link fi sen on di tings demmmmmm caw she block mi longtime but mi ere gud ow she a blast di girl….tief fra tief god laaf

24. a sad case of life imitating art. wasn’t yendi in the tarrus riley video about domestic violence? she was playing a battered woman getting abused by her boyfriend, so why she wudda really mek chino beat her afta she done star inna video weh a bun out domestic violence?

all i wan kno is:
    if di money neva did a seh one an worse di cocky did a seh negative zero, whyyyyyyyyyyyyyyy yendi whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy????????????????????

den a dem man deh yendi mek beat her. she may have some deep-rooted self-esteem or abandonment issues. yendi if u reading, get counseling and anno dis mi a try dis u. a real ting mi a talk

25. Anybody can say anything word a wind ..

How are people rejoicing cuz she get beat by chino
    How??? All if she did hype .. I don’t see nobody cussing chino
    Just a compare the two victims

26. Met here is what I think, Yendi and Chino did a hide and f**k and Yendi get ketch wid di breedings. Because she get ketch wid di breedings, dem couldn’t hide it no more so dem haffi just come out and mek everybody know say dem a f**k and tek shame outta dem eyes. It was never a planned pregnancy, it was never a relationship. She was just getting a few slams like all the other groupies and she get ketch, just like how Rosie did get ketch.

Now, Yendi is no better than Rosie. She was in the same position as Rosie (another groupie getting f**ked by a roaming cocky that doesn’t know condoms) and she is still in the same position as Rosie. I will respect Rosie over Yendi any day because at least Rosie don’t hide who she is, Yendi on the other hand is a pretender who puts on a show for the public and behaves like she is somebody but underneath it all, she is just a groupie who loves the hype life and the status and all of the publicity hasn’t changed humbled her, she still wants more.

Seet here now Yendi, you can’t say you better than Rosie and you a labba Rosie pussc juice and tek Rosie what leff. I don’t know why you thought you would be the prize that would change Chino. Chino is one of those men who dogs women out. The only females I think this man respects are probably his mother and two daughters. Rosie is/was a whore, same goes for Yendi. Rosie is just open with hers while Yendi a gwan like she nice. The general public may not know bout you but yuh file is out there.

Leave a Reply to Observer Cancel reply