CHROMAZ BRIGHT GOD KNOW…

16 thoughts on “CHROMAZ BRIGHT GOD KNOW…

1. What’s wrong with you ppl. Don’t you guys understand she use the loom money and did her implants and Brazilian butt lift.

2. Nikki need fi explain exactly from when she cant get a hold of ‘the person’, before or after she give him the people them money? how can someone be paying your monthly rent and you don’t have contact with them? when the shop rent due yuh find him though? lol

3. God always have a time to show dem signs. Look when nikki dirty chromaz a handle people like dogshit now u see !!! She and rebel dem nuh deal so she a call out them name

4. This is when money becomes the root of all evil. This dam tiefing ass girl. Now she’s the victim. Someone needs to kick down her bbc

5. Lie niki a tell , she owe 6.7 million dollars. She cant find it , so now she playing victim . Cause gun man money involve .

6. Nicki too fucking disgusting, she did a gwaan to much, she use d ppl dem money n crash d loom …… a she Mek her bed suh she mus lay in it….. kmt

7. To how niki rich this should a be chicken feed fi she pay back a little bit a money this, that a wah she use pan r bed room set

8. Yuh see dat gold bedroom set she buy and lie dung pon, she will have many sleepless nights pon it. Nikki Chromazz, yuh is a wicked gyal. Mi never know seh a suh yuh vicious wid di people dem money. Yuh nuh bad enuh, yuh wicked. If a me like yuh, I would pay back the debt. The way how you hype, this shouldn’t reach yuh. Right now, the entire dancehall fraternity a laugh yuh to scorn. Run back di people dem money ole tief.

9. Nikki know wat she was doing, all this to buy bedroom set and do body!eye too red! The bwoy weh you and him a SCAM DEM GONNA FUCK UNUH UP!!