CHUBBY MADDEM DEY ARE SEEING YOU

DI SENDER SEH:

When gyal a gi bun dem fi more private boy Fresh u salt.Chubby maddem mek u nah stop walk an tek man woman you selfish bwoy. Lol you may nah wear people shoes but u a share people gyal!

photo (1)-Optimized

0 thoughts on “CHUBBY MADDEM DEY ARE SEEING YOU

1. chubby is not kadie type which one of u hating mofo’s send this in come off a mi blodclawt fren she happy with Rob

1. Kadian Lawyer! Stop it yah Kadian doh have a “type” Rob have $$, he hustles and she stay making ppl deilver packages to her job, everyone ah di bashment family fcuk her so happy or not her hole still ah roam

2. Wow me cyan believe me see dem together yes but confuse isn’t Kadie man friends with chubby …. Nasty yuck that means these ppl keeping it withing a real tight circle …Chubby fi stop man but den again it takes 2 fi tango! Or 3 or 4 DwLLLL!

3. What a way Kadian pussy a mad unu a wah… N yea rob have money so does Kadian .
    She a tek ur man or u a one a them weh want rob too?
    Tek a pill n chill bitch unu life miserable n misery luv company

1. Wait a min you must be Rob or Kadie Spokes person …dummy the main characters are Chubby and Kadie not Rob after him nah GI her bun if anything nigga should leave her and that panocio. Nose and find himself a better chick! But that’s just my opinion though…

4. Bitch ur life sad stop watch Kadian n Rob dem naw lef so u have whole heap a stress fi stress. Ur hair a guh drop out. Siddung a watch ppl and yuh life a pass u by like race car. A when Kadie n Rob come knock pon ur door n beg u tho? Them n them kids happy.
    Nastiness u better check in a hospital from now cause the next move a guh cripple u…..

1. Ok I. Convinced your a fool NeXt! ……when ppl chat. Bag of nonsense that completely have nothing to do with subject you have to let them chat cause after you’ll never understand for simple reason that it makes no sense!

2. Ok I. Convinced your a fool NeXt! ……when ppl chat. Bag of nonsense that completely have nothing to do with subject you have to let them chat cause after you’ll never understand for simple reason that it makes no sense!

1. u miserable bitch send in a story bout rob a get bun cause kadie deh wid chubby when nutn nuh guh suh sooooo its clearer than day u want Rob and it a mad u how him wife Kadie out of all the woman weh did out wid chubby them why a Kadie deh wid him???????
        lmaoooo kadie n Rob a mad u slowly…. ur story have no relevance go back a drawing board plz n thanks….

2. u even went n screen shot a pic from Rob page but like the caption said whats understood dont need to be explained a long time unu a sing how kadie whore from bobby days n it never stop her… this still naw stop her…. stop watch her n her f**k n guh sort out urs….
        IDIOT is a foolish dog bark at a flying bird.

3. last but not least dumb dumb there are three characters in this fabricated story ROB KADIE N CHUBBY since u lack basic understanding. so what has nothing to do with the topic???? u wah hear say kadie a f**k chubby n it naw happen… why unu must so unhappy tho?

u dont have a job or any kids or u man less???? poor thing dont worry boo boo continue watch kadie maybe she can school u on how to keep a man n mind ur own business

1. Loooool your a stupid friend maybe Kadie need a better spokes person gwan chat out di girl business soo fool all wah u a say still nAh relate to the topic so as me say before dummy mi still nah undastand u …. Cause I’m sure if. All these ppl. We’re living straight forward lives dem business wouldn’t. Be of anyone’s interest ……ps me nah wan hear seh dem f**k afta me is not dem nasty ppl dem friend all me a say is the sender may have truth cause me see dem together inna Ja still and everybody knows if u nah mine Chubby you a f**k him …. Just saying!!!

5. off topic sorta but how Kadie have money and ah live wid har fada mi neva know she Aarons pay good. Also Rob suppose to have money too but he also lives at home with mommy and doesn’t mine him pickney…ppl fabricate their lives for social media smh

Leave a Reply to talkditingsdem Cancel reply