COBRA YUH DOE HAVE 50,000 USD WUT A HYPE RITE NOW

mad-cobra1-Optimized

STING Shelling The Green

The Greatest Dancehall Show called STING has contracted to pay “Di Dadda ” Super Cat $80,000 and Hip Hop Super Star 2 Chainz over $100,000. So why is the Cobra mad? Is it because he’s Mad Cobra? No. It’s because he wants to get on that money train!!! I’m not mad at that Cobra, Dancehall and Reggae artists need to get paid for entertainment just as hip hop artist do ! Mad Cobra states that he is willing to do STING but only if the promoters shell out $50,000 US. Cobra say’s “A STING Call Mi! Mi No Call Dem! ”

STING promoters recently contacted his management to book him for the show but Cobra is already booked in Europe. Cobra told Daddy Biggs that he is willing to negotiate with the promoters overseas but only if STING is ready to pay! Let’s get this money!

0 thoughts on “COBRA YUH DOE HAVE 50,000 USD WUT A HYPE RITE NOW

1. Sting would be better off giving Cobra dat $50g rather than giving 2 chainz $100g. I double guarantee that 2chainz will flop in a major way at sting! Joe/Laing tek my advise, cancel 2 chainz and give cobra di money! Sting is not di show fi 2chainz. Maybe sumfest. but definitely not sting! Plus if yo can give supacat $80g, you can give cobra $50g. To me, cobra a betta performer dan cat. Plus. two a dem a lang time artiste, but cobra more relevant dan cat.
    Real Talk 😡

1. Regardless of relevance, if yo give cat 80, dem can give cobra 50! Mi woulda go sting fi si cat and cobra, especially if dem duh a friendly clash! 2chainz tune dem lame so his performance is going to be double lame! Mi have a bias towards cobra still, because mi use to duh friendly sound clash wid mi bredrin dem and a soso cobra mi use kill dem! Plus mi and mi bredrin dem did have a chick we use to pass roun and we use to call her nokia, cause nokia was di hot phone at di time and a cobra gi wi da talk deh! Mi rate cat, but mi rate cobra more!
        Real Talk 😡

2. Jamaican promoters do dis all di time….dem wi willing fi pay a over seas artis big money fi show an waa gi di local artis dem nex to nuttn an nuh foreign artis Neva steal nuh major show a yaad ova nuh local artis ….who di f**k waa hear 2chainz any way! kmft…. if cobra waa dat imagin wah missa cross an angry aguh ask fah lmaoooo

3. Average price for sting adm is say 2500. Average turn out is say at best 40000. Approx 100 mil. 2chains and Kat get 18 mill outta it already. Kobra want 5. Beenie, mavado, donia, plus kartel weh might get bail next week. Ago want Nuff to. But anyway. Seh everything go accordingly and sponsors weh nuh normally support sting decide to. Every artise get mussi 100 ticket. Or base pan circumstances. Afta mi do di shufflings wid cost a production. If them get paid so much, Joe and leung caah mek nuh profit. Mi see a deficit already. But di show a gwaan fi 30 year and leing was said to love owe di artiste dem. But a so it go. U affi pay yuh dues.

1. Mi wonda bout dat too enuh…and dem put up all di artist dem inna big hotel even if dem live a Jamaica…what is the point of that…I don’t know how dem get back any kinda money offa Sting either…but I guess Joe money lang so him can afford to help keep Sting going each year.

4. IT MUST BE JAMAICAN DOLLARS
    IT COULD NEVER BE US
    LEN SHOULD JUST COME TO AN AGREEMENT WITH KARTEL AND MEK SOME MONEY.
    IF KARTEL COME A ROAD FOR STING , LEN CANT STOP COUNT MONEY.
    ALL THEY NEED TO DO IS JUST CALL IT A TRUCE, AND MAKE DANCEHALL NICE AGAIN.
    I AM SURE THE YOUTHS WILL BE VERY HAPPY ALSO.

1. Yeah, if in fact ppl tune in and DONT boot leg di ting. This is internet age. Wudnt bank on that. If it work it works. Mi wudda seh scrap 2chainz and get shabbat ranks. Kat, shabba, ninja and kobra pan one stage same nite. First in 20 years. Have the giants of every generation pan same stage.

5. Cancel 2chainz! Get Shabba instead. Vegas vs Bounty. Macka vs Saw. 3 di hard way -: Cobra, Ninja, Cat. Aidonia vs Kiprich. (in lieu of Kartel). Beenie. Tommy Lee??. Spragga. Sasco. Tessane Chin…yes..Tessane chin. She hot right now, so she will be a big draw. Elephant.
    After those artistes, dem can add anybody else. Dat is a sting I would attend.
    Real Talk 😡

1. Tommy lee can stay home…bring up ele vs toddler since ele teef toddler style saw vs spice vs macka kaw mi sure saw can kill di 2 a dem..shabba gooda want more money dan 2 chanz..right now a lot more american music a play ina dance so das y dem have2 chanz fi bring di young ppl dem out…tessanne might not be able fi perform..it depends pan di contract voice have har pan

6. yea man met cat a get $80 grand fi tru..me av a fren weh in a di bizniz and close to downsound pple dem !!! trust me…..dem fi gi cobra 50g fi real yo!

7. :ngakak …….suh wait deh Met a wash har pus-c wid “Dr. Bronner’s Magic Soaps ”

a mek unno bad suh wen unno ready man mi a dead in yah

8. Met wi love di likkle hot hip hop tune dem in di club but doze artis can’t perform for us….no rap artis have ever dominate nuh dancehall show ova wi DJ dem, but dem always get more money dan di DJ dem….an saw can’t kill spice pon nuh stage lol mi love saw an everything but nopes…. clashing is spice strong point, saw is a great recording artis dats it, being on a stage wid a nex artis whole different ball game loll

9. mi neva knw sey typing all nung provides hints tuh how crotches behind it smell yuh knw al a nung mi a laff ____________________________________________

1. but if u cudden smell dat den u nose wudda nuh have no need fi ina u face……kaws it do have a scent

10. No I don’t think gonorrhea have a detectable scent whey the ordinary nigga can use fi identify it. Even doctors have to use a cervical swab to detect it, me can smell it even when nuh breeze naa blow thru the room.

1. a mek yuh bad suh…..suh yuh knoze is 3/4 dawg breed dem own.. yuh happen tuh have snake tongue as well cuz dem taste de scent inna de air yuh knowz :nerd

1. sey more of a dawg dan him de four foota a beg yuh gwaan chue nd nuh cut mi laff short cuz mi nuh deh pon tinite yah..my shell dung berry not “very” diffarant ooo

11. Just a FYI, Busta Rhymes tek sting one year! But technically he’s not a foreign artiste as he is jamaican!
    Real Talk 😡

12. Man deh fi shubb out di 50$ pack mek Helta Skelta pull some teeth a jam world..Hay Metty…One Simplicity mix up u c hahah…

Leave a Reply to Met Cancel reply