CONGRATULATIONS KIM PERFECTION

16 thoughts on “CONGRATULATIONS KIM PERFECTION

1. Seriously speaking. …… does Kim look like somebody that had breast and butt done?????? really really really really. Ina real life. Kmt Maybe she naw breed an just a put on weight……but breast and batty…..Kmt. Where. She need fi send KP go fight dat doctor den. Kmt.

1. Smh God have a beating fi dem how unu love run come a foreign come run off fuk dwn the place unu fi tek care a unu youth dem man. Dutty Kim u judgment ago hot di weh u do u kids dem a Jamaica and deh a foreign a Gwan like u a big star. No worry uself trump soon Mek u Affi run left U bimma and u mattrass pan the floor to dem same kids a Jamaica u too Fukin wutless. U a run dwn dancehall and fuk Everyman weh can gi u a bottle a champagne r gas money tek care a u kids man. But u not even a care the likkle bwoy InnA u eye sight weh u have Beside u so how u gonna care the one dem weh u nah see. Wutless Dutty cruff man looking self.

2. But u know I have to laugh down to the slippas a name brand n u pickney dem a strave. U see when dem time come now u feel sorry due to the beating dem get.

3. She lipo har belly and transfer a Lil fat Inna har botox yes but I guess it never do good or she sit on it too quick but no breast. Ntn more dan she breed again fi triple the benefits weh she can sell back n get money but bwoy u really wicked to the kids in ja

4. Yes shi breed fi get free house cause shi dont like pay rent she pregant fi true dats y shi only did a teck face picture nitice how shi.lean inna d picture

5. Kim how many baby fathers do you haveeeeeeee. 7 or 8. It’s an honest question so uuno don’t run in on me. Dwl

6. She clearly looks PREGGO in this pic..My God which young person in dem rite mind breed dat many times??..I’m having a hard time PERCEIVING THIS ISHHHH!!!SMADDY CAAN SNIP DEM TUBES??

7. @mamacita if she knew then she would of answered u lmaooo she don’t even know herself the hoe is confused and sad

8. Y’all bitches are whack sending in fake stories damn ah suh kim ah hot u bloodclat head what happen fiyah true ya bloodclat mule and cyah breed??? Come on son come betta kim nah breed its called love weight she happy ah wah Uno no used to good treatment ah man Eva love u yet ….. ??? bare f**k and duck bitch byeeee

9. The sender seems to just a sit down and a wait pon any story true or false fi send it bout kim. A must har man breed the girl mek she upset. Sender The girl is nowhere near pregnant so go drink bleach and kill yuself if u got nothing better to do

10. Kim life sad like funeral I honestly think she send in her own stories to get notice kimmy boo your a waste go jump of a bridge and kill yourself met next topic please because she is trying now lol