CONGRATULATIONS ON THE HOUSE AND DI ADDA ADDITION

0 thoughts on “CONGRATULATIONS ON THE HOUSE AND DI ADDA ADDITION

1. Happy for her but why these ppl need to put everything they do & got on FB is it to prove to their friends, ex-man/men/women or them caan believe they finally living a decent life?? why y’all so frighten fi car house & a damn dog smh rich ppl never act this way

2. Mi glad she a mek progress and can post piccha a house. Dem need fi tek a page outta har book. Show up yuh house my girl, when u leff dance yuh have somewhere fi u self. All di best, and Merry Chrismus to you and your family!!! Nuff time yuh see dem a show off price of hexpesive stuff, a true dem no use to it.Dem nuh even know seh other brands out deh weh dem look so simple and coulda pay a few months a dem rent (lol) but mi just sit back, watch dem, and laugh.

3. congrats, this is somethings to brag about… not red bottoms, lv, celine, or gucci bags…. big up yourself lady you have a worthy investment that will appreciate in value.. unlike bags, cars, and clothes. who is this met?

4. What happen to Hollywood Hype first Mawga gal? Look like Marlene getting better treatment…They look happy a perfect freaky match.

5. Did anyone notice she is posing outside the house like when some people see a real expensive car and pose side a it fi mek people tink is theirs? Show us some pics with the key in the lock and the inside.

6. you own no house till you have deeds! ah the bank own di house unless it buy cash???? more to the fact anybody can buy ah house its all about keeping it worse
    if ah unsure money ah pay di mortgage

7. Let’s just say congrats to the girl and quit with all the negativity and speculations. I love to see people making progressive moves in life.

1. Dat mi say too. Congrats Sky. But isn’t she an accountant. If so…she might just be a little smarter with her money than we give her credit for.

8. Congrats Sexylipps and Hollywood Hype hmmhmm yep yep congrats on the NEW house. It look like him find the love of his life….dem married yet? Mi know dem engaged. At least him put a ring on it and building a future. Dem always look happy. Happle mi lub yuh find the house yet??? Still waiting on your ting. BTW are you still working???
    @ Ms Jamaica mi nah luk pan youuuu oooooo :maho

9. A the other day I saw Hollywood hype on her page. An she goin on about her husband. Then me say wait. Remember him was with the skinny girl that even call herself Hollywood Kay Hype. What happen to she??? They was together for awhile too. Anyway him look happier with sky. Congrats lady.

Back to Kay. A so Every man them dance woman ya trek them change them name an when the man left them look like fool. What become of her?

1. If mi nuh mistaken….a she name Kay. She jus change har name to Sky Sexylipps. Pls come confirm sumone cause a tink a she name so.

1. Ok…suh har sista name Kay. Mine yuh a mix dem uo up eeh nuh cause one time mi tink dem a did twin too. Har sistet name Kay Breexy suh maybe a she yuh a talk.

10. MI ALWAYS SAY YUH DAMN IF YUH DO AND YUH DAMN IF YUH DONT…..SMH DEM COMPLAIN AND SAY MY GIRL SHOW U HAVE MORE DAN CLOTHES AND BAG AND WHEN DEM SHOW MORE THEM STILL A CHAT YUH…AND FIND FAULT,GOD KNO WHY MI NO LIVE FI PLEASE PPL CA DAT IMPOSSIBLE…..MEMBA WHEN MI BUY MY FIRST HOUSE MI THANK GOD AND NO 1 ELSE AND IT DID FEEL GOOD AND MI STRIVE TO KEEP BEING PROGRESSIVE

11. Good move but a only hope she pay the mortgage and no make the bank take back the house.. Gwaan sky you soon legit

12. SOME A UNU TOO BADMIND PA YA, WHO AV MONEY TO BUY TO BUY A HOUSE CASH IN THEM TIME YA. SUM A UNU NU AV NO NAME FI GET A STORE CARD FI BUY CLOTHES MUCH LESS TO MORTGAGE A HOUSE. ALL THE BEST GIRL.

1. Real talk! Instead of saying congrats they rather tear the chick down…….crab in a barrel mentality…..geez!

13. mi wan c di pics dem wid she stan up in front a di entrance doorway wid di door open a show inna di house. dem dancehall people too terrible. anybody can stan up inna people yard *OUTSIDE* and pose seh a fi dem house. inna house pics mi seh

14. Congrats and all the best Sky. Make sure you get lil cutie pie a cute lil Christmas/ winter outfit, adorable lil puppy

15. Marlene you have come a long long way. Jah know nobody weh a post pon hear nuh know you bc you mek a full 180. Me nah lie! And dutty Hollywood him change tuh. God bless unno!

16. personal mi allergic to plastic an mi caw stannnnnnnnnnnn har yupp mi nuh care nil fi har but congrats up deh up deh…progressiveness wi endorse straaaaaaaa8

17. Congrats yes..cause progress with real investment is great but why she do herself suh…ohhh she one plastic dolly what need a real makeover

Leave a Reply to NO BAD MIND Cancel reply