COOKING 101

0 thoughts on “COOKING 101

1. :hammer

The joke is on the motherphucking “curry” cause that bitch look beige,the boil oxtail, the half raw rice grain dem and that chicken sitting in a pot a rass coal oil :hammer

Only storm that ish blowing is diarrhea and a waste a money pon THREE rass meat fi nahme inna one day, lol

1. PP a nuh dat sweet…di peas doe mix ina di rice but di pepper well cook..ah have a velly good feeling say dat red pepper was in di rice before di peas…………what a piece a shelling gwaan ina dat deh kitchen

1. :hammer

Damn meat pot dem could use the peppa and de rest a seasoning dem whey cock off pon top a de rice like a rass throphy, lolol

1. lol, that nasty, salty lawreys wehey de yankee dem love, lol

Me can’t tek the long belly cooking cause fi so proud a 3 meat pot she should a have better cook ware and some rass SEASONING!

2. _____________________________ pan mi side u know nothing to dem like lawreys ..dem think that is just about all the seasoning they need _____________________________
            pp u wicked bad mi a dead u will look ina dem cabinet and nothing else not there but likkle salt , some black pepper and lawreys and that is nothing but colored salt eno
            when dem put onion ina anything pp that a di worldddd to dem :ngakak

3. Met! girl me witness some yanks sen go buy meat, rip that bitch open in the yard and send on the lawreys and onion powder and plop that unwashed season meat pon de grill!!!!!! lololol

when me first see that *ish I was amazed. Me couldn’t help but ask from the window “you don’t rinse your meat?”…MOFO say “Nah the grill burn germs off dread! DEATTTH!

4. Dem doe wash meat most a dem fi real and u lucky dat one put seasoning pan it because a lot a dem don’t season before dem grill

1. Rice has no color and looks uncooked,the meat nuh look season a rass!!when ppl a put up dem food dem fi mek sure it looks appeasing!

2. Good morn!! I’m not the greatest cook, but dem ya presentation must not show to the public. What is this inna the MONDAY morn. Mi could a hungry until mi start cry mi na eat this cannot even mek out di meat kind if she nevva mention it. No sa oonu put up everything pon SM till oonu also start put up pig food.

3. A soo she loved hype with her half dead man burnt out flex . A don’t blame her trying to build him back ‘ Lady Rush flex is a walking dead those half cook food can’t help him.

4. If I show my mother this picture with the meat she would kin right over, WHAT KIND A LONG WATER THAT IN THE MEAT? Or maybe she took the picture when she just start cook. Man! This is one of the reason I dont eat from people. Lady? That is not gravy, Hmmmmm, Indian people waaaan fight you and give you two big stone with that curry chicken, not even me good up good up negro grandparents who has no Indian curry look so. AND THAT NASTY LOOKING DUTCH POT WITH THE BLACK SPOT ON IT. Why you neva scowa the pot before you cook with the black spots that looks like 20yrs worth a food around the edges. Sometimes I wonder how Men marry some a unuh nastyness. YUCK. STOP PUT THINGS ON SOCIAL MEDIA FI GET A HYPE. IT DWOH LOOK GOOD.

1. That rice and peas mek HISTORY. A the fuss me eva see rice and peas so WHITE like snow, Fi har fore-parents a roll over in dem grave fi know say she WATA dung we little food that everybody all over want to eat. You know how much time me feed people from different race Jamaican food at me house the way how them love we little culture. Lady please to take several seats back with your nasty cooking. Met dem pot no normal, It dutty.

1. And the Jinks plastic Jug. For a Dancehall Celebrity leave those Jinks Jug to someone like Me. I remember when me juss come a farrin and a start out life, I bought one a those jinks jug, I am sorry but if me come a you yard for dinner please to have a better Jug that is presentable, Not the plastic jug wah you mek cool aid and give you kids. Dollar store have some Nice glass Jinks Jug fi cheap. And these are the same people in a dancehall every night in a name brand clothes and no have no house etiquette. MNL. Met say the big ole red pepper. LOL.

2. Wid dat lid..but dem have good plastic jug whey look like glass not that old ancient day one

5. Good Mornign Met,Metters,Peepers nd Others…..

my thing a de ppl dem weh like de pic a dem mi fraid a tuh donkey puch de grass cart..ntnt in the pic is cooked or finished all the pear she dont even cut it fi show if it ripe or wah,de juice nuh strain none tall cuz it alll oba de jug,mi seh bredda johncrow wuda fly dung nyaam she nd luk pass de vomit food,smmfh

6. hey i can make a bread and butter sandwich look better on paper towel…………………… yo on serious note home girl cooked uo a storm for her king . her king will be happy…

1. the king will stay home after . cant guh road later . have to be close to the bathroom . my girl smart and proud. thats what u call social media bug. post every and anything. stay tune i am jazzing up some dutty gyal and dumplings thats garnish with a stick a butter. posting it in a few #lunch for me and bae. lol

7. MET OFF TOPIC… YUH SI DI VIDEO WEH UGLY SALLY SNEAK QQ AND LICK HAR INNA HAR HEAD BACK WID BOKKLE SATURDAY NITE?

8. i will say she is very fortunate to be cooking a 3 course meal when mi deh ya a bax dung two dry crackers and a tin a sardine…..mi no really have nuttin fi say bout di meat but mi have a question…..from memory….yuh cook di peas fuss inna pressure cooker…den yuh add di rice and coconut milk wid di thyme, scallion and likkle piece a scotch bonnet pepper…..therefore the rice should be reddish looking with peas evenly ditributed all the way around……so here is mi question……why is it dat it look like she cook di rice den open up a can of green giant red kidney beans and fling pon top a it??……if a kinova and dead wid laff to raas….

1. Its called the gathering of the Peas and rice…dwl. U know likkle bit bout cooking rice and peas dho Dickrharde

2. Is that me waan know to, how the heck the peas gadda up pon top a the rice so, you suppose to put the peas if it is in the can with the coconut milk and season it with you escallion and thyme and mek it cook likker and not too much fi mek the peas mash out then you put the rice. lol. This is really cooking 101.

9. my goshhhh. ..lmaooo.. me say going through my news feed I saw the pic cause I’m friends with flex am I nearly fell off the chair…bug so called respectable woman like she.. the peas just sidung pan top of the rice. .kmt…lmaooo @ real talk..he he do look a little sick..i swear. .thought it was just me

10. Met exactly wat she did plastered di pea and it becomes rice with peas go c hussy a dive in deh cause him no know betta a this a the only cooking him use to a swear is the best no sa.

11. AH DEM @$%#$ TINGS YAH MEK MI HAAAAAAAAAAAATE DI SAYING “MAMA COOKING AH DI GREATEST!” CAWZEN SEH IF DAH BAFF HAN’ YAH NUH BREED AREDDY, SHE PRETTY SOON WILL BE SOMEONE’S WUTLISS MOM, AND SHE NEED FI SEE KITCHEN AND KEEP DI FU@KING STEPPIN’! AS MI SISTA WUDDA SEH, SHE NEED A LLLLLICK WID ONE AH DEM HEABY STEEL POT DEH WEH MISS JOLLY HAB ROUNA BACK ROAD AH FRY FISH EENA, RIGHT BETWIX’ HAR EAYZ CAWNA AND DI BASE AH HAR NECK!

DATS MI NEVA FAIL FI BUSSSSS IT UPPPPP PON SOME AH DEM BIG OOMAN YAH, WEH CUSS AND DISS UP YOUNG GAL EVERY CHANCE DEM GET, LIKE DEM NEVA DID YOUNG TOO….MI NUH SEE NOOOOOO LONG TIME BIG OOMAN WEH CAN FI GI MI, PAULINE PICKNEY, A RUN FI HAR MONEY WHEN IT COME ON TO DI COMPLEEEEETE UPKEEP OF A HOME AND OR FAMILY WITH SEVERAL CHILDREN! MI AH ONE YOUNG GAL WEH NUH STOPPPPPPP SHOCK DEM AND LEF DEM INNA AWE! YOUNG GAL AND BIG OOMAN UNNU HAFFI COME SEE DENNIS AND PAULINE PICKNEY!

12. What ah piece ah disaster eena di Lenten Season yah???? :ngakak My gurl tek dung dem nastiness deh man…cah mi waan knoe ah wha mek di peas malice di $&@#} rice :ngakak

13. Lady Rush the time yuh tek a banton people over your half dead husband, you use that time to learn how to cook. Miss Velma cook fi yuh son because him wife cannot cook . Lady arush you are a disgrace guh learn how to cook and wash your pot them before posting shit (yes shit) on social media. Look how Home Goods have some pretty plate and pots, you want tell me sey you cannot take at least $200 out of the selecting fee and buy decent looking plate and pots? You are a disgrace and that’s why Flex look suh. You should be ashamed

1. Mettyyyy no sahhhh from I was born and she love defend him selecting fee and naw defend how fi cook. Lady Rush stop cook and mek Miss Velma cook fi her son please

1. _________________________________ BB this person live ina farrin yah? because di pot dem a do time a rikers

14. Dis food shall be named “wash out max strength” the rice n peas a beat me badddddd SEERUS seerus beat mi realllll badddddddddd

1. Wait deh….6 figure salary nuh million dollar. So wait….she mek million dollar a year. What is her employment. Weh she wukkk