COUNTRY PUMPUM MAN REACH ALL A STING

Screenshot_2014-11-25-18-43-36-1
Screenshot_2014-11-25-18-44-06-1
Screenshot_2014-11-25-18-44-51-1
Country man get studio time. Him get contract?? Yuh need an interview wid him ASAP. Yuh need first pick offa Country. Dwlllll. Sidebar….a wha dat ina Country Man pants. Him clean up nice tho. Just couple teeth an him good. Lol.

0 thoughts on “COUNTRY PUMPUM MAN REACH ALL A STING

1. lolol….yu notice it to?! lolol That look like it beat pon nuff pa paw tree and ceda hood…that cock is a killa pon any gully bank, lolol

1. You no hear di man seh… Dung ina har belly a weh me Shubb mi Cockii.lol
    Di gal dem ago swarm him yah now dem nah go even memeba seh him did mad.

2. front ah line it look like hi teef weh mark,nigel, and steve share.. caused 3 boy deh dont have no no no cocky.. dem have teeley….

3. That look like him have boasn cause if that is him koki, why him never lap it. Dwl An whoever shop for him go get him skinny sweats and know him front part crowded. I dies. Shaniiiiii morning my love. How art thou???? Good luck on Sting Country Man. I hope Laing pay you what you must get. Cause I know him don’t like to pay moneyyyyyy.

1. Thanks Sweetie. Sorry to hear that. I guess it’s because he didn’t have the money. Well I hope they pay him enough money so he can get it done. Good luck Country.

1. Dem nuh allow bakkle again eena Sting since bout 1990….suh Country need fi ready up wid di paper cup vest :ngakak. Him front end kinda buff doe….hope him look bout di hernia soon.

4. Met I would f**k him & put out my hotel room after. Me love look pon big hood can’t take much bit il try a ting with it .

5. All day pon Facebook me a wonder if a hood dat 🙂 ugly man give the sweetest f**k . They said that about bounty killer can f**k real sweet wine up Ina a hole & no boring in bed .

Leave a Reply to Shan Cancel reply