CRAMPY SEH HIM SENDING MONEY BUT WI CYAH SI DI RECIPIENT

WESTERN UNION
I owe no one no obligation nd no explanation if there’s only one thing in this world I do nd it is to ensure my kids is ohk!…..mishka is just trying to paint a bad picture for me because I stop sending her my money to go party and floss,am in American only 5 months nd I could offered to send a barrel with clothes food etc for my kids nd family!….have you ever taught about how many parents live here for years nd never looked at there kids?…as a parent we both should play our Part we go half nd half with everything…it’s funny how when I was in Jamaica it was only about sex but now since am in America trying to set a foundation for my kids nd family am the worst dad!……but look everyone is entitled to the own opinion so believe what u want I don’t need to explain my self…haha

24 thoughts on “CRAMPY SEH HIM SENDING MONEY BUT WI CYAH SI DI RECIPIENT

1. So let me guess this streight, because many parents inna foreign not supporting their children and you are we should applaud you? We should tell you thanks for meeting your responsibility as a parent? Boy GTFOH. This is what I talk about daily, this fking culture that we have created. Who him sending the money to is not my biggest issue because some baby mother’s tek the children bread and give it to the dogs. As long as the child is being supported ADEQUATELY by both parents that’s good.

2. Crampy yuh still sad show the papers properly one barrel u send never see u put up your kids on your fb profile picture all u do is put up your old foot gal lisa neva tell yuh she did a sadamite lisa weh nyam out mi fren pussy mind yuh kids dem crampy

3. Crampy yuh still sad show the papers properly one barrel u send never see u put up your kids on your fb profile picture all u do is put up your old foot gal lisa neva tell yuh she did a sadamite lisa weh nyam out mi fren pussy mind yuh kids dem crampy

1. is this about Michael kids are me Alicia make me know and am not going to argue with someone I can’t see this senior citizens will beat you to race at anytime declared your self why come here to say what’s on your mine clearly you knw my facebook name why u neva come at me to my facebook page why private?

2. is this about Michael kids are me Alicia make me know and am not going to argue with someone I can’t see this senior citizens will beat you to race at anytime declared your self why come here to say what’s on your mine clearly you knw my facebook name why u neva come at me to my facebook page why private?

4. Crampy we all know yo madda love likes and as long as yo gal dem a give ar things she is with them
    Mishka have no clue about no barrel
    Leave the girl alone suck pussy lick out batty Lisa
    Crampy could be your son you worthless cougar

5. Five months and he already sent a barrel? Count yourself among the lucky few, you hear me????? F**k, you think barrel easy fi full as you think right? Be very thankful, a dat me a tell you.

6. Smh is this some of y’all job to be ups in people’s life??? Y’all benefiting from this??? Jealousy ago kill off some a unuh pagan unuh badmind nuh bbc! A unuh mek father run weh lef dem pickney cause a some a unuh crasis gyal all some a unuh weh a comment pon dis to

7. My youth noh prove nothin fi a soul. a 5 moth u a try a ting an shi a,deal wid u soh , kn it wS all about money fi er. Dou u ting an help u kids meck shi move from yah

8. 5 months in america is a short time fi a GU suh hard its not free to live here bills has to be payed monthly or weekly rent at lease $1000
    Light $175 gas $200 cable
    $100 food $400 phone $65
    Nixs Knox $200
    Is two parent the child have girl go and look a work yu paying bills girl?it rass hard INA foreign nuff a unu nah nu friggin bills but di credit unu put pan unu phn an clothes n boot rum n party all week not even food unu waa cook 250 food 3 time a day 750 a day DAT it too f**g easy unu dung deh nuff unu a live free mi CAA wait fi dem mek ol a unu up yah mek unu gitup out a warm bed fi GU in snow GU wok mek frost bite fuk unu up GI di man some dam time GU look a work Jamaica a foreign fi di Chinese an unu a live free it too easy fi unu

9. 5 months in america is a short time fi a GU suh hard its not free to live here bills has to be payed monthly or weekly rent at lease $1000
    Light $175 gas $200 cable
    $100 food $400 phone $65
    Nixs Knox $200
    Is two parent the child have girl go and look a work yu paying bills girl?it rass hard INA foreign nuff a unu nah nu friggin bills but di credit unu put pan unu phn an clothes n boot rum n party all week not even food unu waa cook 250 food 3 time a day 750 a day DAT it too f**g easy unu dung deh nuff unu a live free mi CAA wait fi dem mek ol a unu up yah mek unu gitup out a warm bed fi GU in snow GU wok mek frost bite fuk unu up GI di man some dam time GU look a work Jamaica a foreign fi di Chinese an unu a live free it too easy fi unu

10. left the BBC Boy alone if him send yuh 20 yuh should appreciate it. it really look like a party money yuh look

11. Gyal a want yo suffer! God forbid my word but yo f**k up me know crampy and mishka well and i never expect this from mishka gyal ya go pay si consequence for this cause you a wicked

12. Why that nigga got blue nails and showing 1 receipt twice? A nuh Amber one ah shit up di gal dem hole. Seet deh Crampy well duh up finganail

13. Wi all can see that’s is the yute wife fingernail is that lool back off off the yute back the yute a try with him kids nuff a unuh gal a walk and a dash weh belly stop eat the pinkney them a carry the pinkney them and go work and take care of your kids wi all seeing the haters them kill them off ya me friend crampy

14. 5months..You lucky the man can afford to send anything..My yute don’t over dweet,farrin hard and tricky,don’t mek nobody draw you out or cause you to touch road..

15. This is a mix-up site suh if yuh naa mix mi nuh wah read it. A Crampy hand dem unno fi tap ih

16. You no hear weh a gwaan is like unuh late to everything if anuh crampy send the money a him beautiful wife so unuh understand crampy 5months dawg all me a say you thing up just continue help your yute same way and no make no bad blessings falla you ya yute nuff man not giving them you shit and you not working on you a push no lie she a one a the lucky one them only the hates them would not talk the truth

17. leave the yuh alone man full time now this more look like jealousy to me when yuh and yuh friends them a dis the man wife and yuh don’t know her you should be thankful that she a help him to hlep is yute the man wife nuh f** if pretty even if she older than him she nuh f**k if look good yuh and yuh friends them should be a ashame because she looks younger than yuh and yuh friends them we can all see is nothinh but jealousy

18. Continue do the good work ya yute if a one or two or 3hands your kids them a get the money month time to spend much mishka just gwaan keep your son under good condition ya because him fava him fada bad
    And you fi respect him wife because nuff woman not taken up someone kids on them head and help out she have her them too and she still a push out pon you too to help yours

19. Okay Mr. Crampy, I apologize for bashing you for not supporting your mother and children financially on the last post. Glad you sent the proof to redeem yourself.