Stacy Stacy Stacy … yuh just had to ? Do anything fi the hype . Met Yuh Nuh See Stacy Build fake page and send in story pan herself and her friend fashioner . All a the sands man dem dun with her now , all did a comment on people pic with the fake page all ashleyflawless did a done her bout it cause she comment under her pics with it all dm the man baby mother forever_tns_young ! The gyal dem class ar pon the gram… It look like fashioniera did know bout the page to cause she silent bout the whole thing and knowing she she would a start rant, two big attention seeker will do anything to be talked about ❕❕ Then Kill Dem Dead them have haters and a dem a hate pan dem self !
Why me cya find none a dem page ya pan me IG. Kmt
her food dont taste good, dem fi stop hype cause, dem hafi pay man fi fk dem!!!! both Stacy & ugly zombie Edel love di hype. u hafi be a special kinda delusional & pathetic to stoop so low.
The food doe taste good to me. It look good pon ig some run go deh couple times an none a weh mi eat no taste good but at least she a try a thing so respect fi that. Stacy stop mine man and invest yuh money fi yuh ole age and yuh child cuz money no mek man want yuh. It jus mek dem no have no respect fi yuh an yuh done have a ole woman face an look already. Stop mine man!
so nuh Edel did deh wid Kitt and a drive har (rented) car a pick up him babymada and other females? and how we know say a Stacy send this in?
u know say mi see this gal a post picture pon har IG a give one homeless man a box a food and mi say to mi self this explain why she and Edel are besties cause a same suh Edel did do IG post bout how how ppl used to come to har yard and her family used to feed them. If u a help then help but weh the bagga advertisement fah? It obvious that u are stunting for the gram willing heart mi raaass. Stacy a look a comeback and it aint gonna happen in this lifetime and a urself u have to blame for this.
No sensible smaddy naw nyam from edel N her family a toll gate, may pen Clarendon… a must when she live some whey else… lawd a masi, ppl can put on a show sah… smh u nuh see sey nobody n her annuh Fren long. Disturbing
a longtime she a duhh dis a mek fake page instead a try better her business and go back to school cause she cant even construct a damm good sentence. Edel a try outdo who can spend di most pon kitt a run competition wid bleachout ole ooman Kizzy wehh need fi guhh start a pension plan and stop mine young bwoy.
The forever_tns_young post a picture of stacy phone showing that she is the admin of the fake page Nataile954 on instagram that sent in the stories to clapback. That bitch is an attention seeker. Why would u send in your own self. Stacy is beyond sad. On the fake page she create she done d boy and every woman him deh wid. Stacy get a grip dexter will neva own yuh nor want yu. Yu too insecure. Have u thought about how this will hurt your business that u worked hard for? I for one will neva come back there to eat. I dont support tarnishing ppl career with lies!!
How can i attach files here met? I want to send you the pic of stacy phone that shows she own the fake page.
You cant, you would have to email the pics
If dem nah mine an, dem a look man fi mine dem! Can’t construct a proper sentence! Forever a mek up “haters” to try make themselves seem more than they are! And can’t see that their time in the lime light has come and gone!
Crayfish, Edel, Javanna and company, all a dem a get phase out now, because the next set a step up!
send the screenshot come dehh hahahaha stacy n ugly edel sick stomach like…
shiiidddd, wonder weh she a do wid the food then if she capable of this bipolar shit.
Bout wah if Stacy a f**k this dude Kizzy a f**k hide and a f**k the yute out a east wey them call Jason brown aka jay b!! Wey a keep lavender and white! And this a nuh hear say it come from out her owna fren mouth…. they just be worrying about the wrong shit
Cray fish fi go sidung…She luk sick like…Har food taste like shit & har customer service is poor. Gal ugly nuh rass! Mascot gal dem dey.
Mi convince sey a she send in this too… any story me see bout Stacey, a she send them in… like her parents never show har love, so she nuh know what it feels like to be love.. poor girl, shape like Wendy Williams, damn disgusting lock yuh Rass mouth when taking pics too.
Mi seh it shook EDEL big time, she no stop post how she hurt n dun wid fren fi good unnu send the screenshot come
A stacey fashionenira a talk bout pan snap?? Me rassss
Send them plz #receipts