DAFFY DEM SEH IF AFTER FULL BLACK YUH CAN UP UP DI SUPPOTE??

0 thoughts on “DAFFY DEM SEH IF AFTER FULL BLACK YUH CAN UP UP DI SUPPOTE??

1. Look at him bobette nuh stop obeah him smh man clown if he not paying child support lock off the rass dance.daffy face stuck INA bobette batty hole he don’t remember any kids. What a way bobette go buy candle for Trisha and her mother yes I got the call from good good sources

2. Daffy is the biggest hiding batty man in NYC. Facts me a talk because .years back drekool use to always complain to barbie that daffy make him uncomfortable in dance .daffy always a stare on him and keep passing to rub against him.him say daffy not him type o

3. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others…..
    If tiffany want more then $200.00 every four months she knows what to do just like how dem can get up fi mek sure seh dem nuh miss no recertification pon dem public assistance case or if a dalla less dem run guh duh fair hearing nd all dese extra things duh jus the bloodclaat same fi get yuh pickney money but guess they not going to because de case might get close cuz income tuh much or the stamps get less cuz the cash is now more. ….bitch plz you all phucking mouth at de end of the day NEXT!!!!

1. its not that easy if the man do not have a job where is he paying tax…the judge cannot force him to pay, they can lock them up or take away their license but they cannot force them to pay mama….I am guessing if he is only to pay $200 per month, then that means that he does not have a job…If i was in her situation I would not waste my time go to court either, because it makes no sense

1. She nuh tek de man guh nuh weh nor is she trying to de smaddy seh every FOUR MONTHS which means a him a duh affa him own a give here and there….if she did give up weh deh nd a guh hard fi get the bickle den she can behave as such mek dem know him seh if him even nah work him income is such after him as a party promota, if him ass did deh pon all of that wuda add up weh him nah pay lock up him bloodclaat and she if him family, frens, him great bobette wuden find even half a weh him owe cuz him nuh want a next lock up mi see it happens too many time…she is all month a try shame him but it nah work cuz if mapple nuh shame nd ppl knw seh rrrr nd still a spend dem $20 wid him wah suh daffy?
        (Simplicity soon sign in)

2. A true hotsetepper. My co worker in the same problem. Man nuh have no job in the books so a $200 per child. She have 2. Him move gone a Chicago an stop pay all to complete now. All dem ago do a mek it pile up till dem suspend license or lock him up. Plus Daffy dont even have rass social security number kmt

1. Mi co worker have food stamp and medicaid fi the two pickney all wen him a pay the $200. But anytime him get a job on the books him fart cuz him affi go pay the gov’t all a dem money plus weh him owe she

4. What ah ugly and creepy looking picture…like Simply said, if these women don’t take drastic measures to get the law on their side when dealing with these dead beat bums, then the law will not enforce any actions…go to court and take out child abandonment arrest warrants against them and sit back and just let law enforcement round them up and deal with them accordingly…I will say this…##FACTS!!!…judges HATE men who don’t take care of their children because these judges are responsible parents themselves…I have personally heard judges say that, and it is very personal for them…ladies, do what’s right for your children..GO TO COURT and get enforcement actions taken against these dead beat bums who refuse to support their children…

1. Happy Friday Yeppy :peluk Dat deadbeat start to fava ah mortician…den again ah dead him a wrestle wid night time. Di gurl fi carry him guh court…mek dem lock up him duppy lookin self…..

1. Hi mummy bear :peluk :peluk :peluk…no long talking wid dem wutliss deadbeat jancro deh…str8 courthouse mi seh!!!…tell it tuh the judge. Period! End of story!!

5. Sick of these people dem only know bout child support when the man a have dance, ehat about the rest a the year? $50 a month ? You weren’t getting shit before you breed now you getting $200 every 4 months, stop you noise you good smh bunch a waste

1. Yawdy, she ah fool fe siddung deh wait pon dis bwoy fe give her maintqinence money fidi child when the child by law, is rightfully entitled tuh that money…she fe huh ah court and mek dem sawt it out because once there is an established court order and he doesn’t pay, then he is breaking the law, which warrants jail time and probation, suspended/revoked license, community service…any and every punishment the judge issues…..to all you dead beat bums *WARNING*>>>>LONG RUN SHORT KETCH

6. All who go to these good for nothing people dance and support them by putting money in their pockets You all are some set of duncebats, Just like how People know what Apple and har Ginger bread man does however they STILL go to these clowns parties and put money in their pockets only for them to come on social media and show off. This Nastyness who dont support His mother or kids should show up in the dance and only see him MANWOMAN Robbas in there by SHIMSELF. Stop support these Scamma parties and mek them gwan go dead fi hungry or find something do with them life.

7. Mi see him a bobby shmurda a one party and trust mi say a nuh him wear the pants in that relationship. Bobby Robbas please to stop caking on the makeup. No amount a makeup can hide those dents and ridges you got going on in your face boo.

8. @Anonymous 12:19 I AGREE!! STOP SUPPORT THESE DANCEHALL GERMS MEK DEM LOOK A JOB. DAFFY YUH UGLY BAD MI NAH LIE MAN. LOL YUH SICK MI STOMACH EVERY TIME MI SEE YA NOT TO MENTION YUH UGLY UGLY DUCKLING MANOMAN :hoax2

9. @NO SAH :ngakak :ngakak :ngakak YOU CANT TELL BOBBY NOTHING SHE REALLY THINK SHES “CUTE” :hoax2 :hoax2 :hoax2 :ngakak

10. some a them woman yah is to be blame cause u breed fi the man cause him have hype party and couple people know him and when him thing mash up u try fi dog him out like him a the worst. LADIES STOP WATCH THE HYPE IT LAST FOR HOW SO LONG

11. Everybody is on here blasting the man dem but di woman dem are not taking responsibility for their careless actions. Why do these black woman breed for these worthless men? If you meet a man and he has no job, doesn’t live anywhere for himself, and has a bag of pitney what do you expect to get from these men when you breed for them? If he has a bag of other kids and you know he doesn’t mine them what would make you think he’s gonna mine yours? We as woman need to pay better attention to the signs before we decide to breed fi dem worthless man yah.