DAFFY WID DI LADY BAG

0 thoughts on “DAFFY WID DI LADY BAG

1. Daffy why yuh let them take picture if you holding a bag and then post it? Do you like this picture? Do you think this look good? Do you like carry women’s purses? Or they caught you off guard holding your woman’s purse? Serious ting….me really waan know inah real life!

2. Bobbette stop thieft all these cloth for daffy and stop mind him and then u will know if he really love…. You finger a bun you fe thief just to keep up an appearance for you funny man …#itdontlookgood

3. Looks to me like Bobby was walking behind him and took the pic to post it fe show seh har man love her enough to carry har bag fe ar…Bobby, yuh daily nuh use tuh nutten fe true smh lol

4. I was thinking the same thing she follow apple same trip same activity samething ! The onething I want ask all these couple do they think about marriage and making there union officially ? It just seem like these men with them but not trying to make honest women out of them !! And daffy and this girl my god they fit each other dem look crawny them could never pay me fi sleep with him he looks horrible

5. DISNEY NEVA MEK FI ONE PERSON AS SOON AS SOMEONE GO SOMEWHERE A NEXT PERSON HAFFI A FALLA DEM…A SAME WAY UNU LOVE STYLE APPLE SEH SHE A FALLE DI ODDA GIRL…SO WHAT IF DI GIRL WAH GO DISNEY A TRU UNU CYAAN GO…IT BUN MI FI UNU YUH SI ALWAYS TINK SOMEONE A FALLA A NEXT PERSON….UNU SO F**KING SHALLOW

1. Boy u can set ur pot pon ova tho??????
      U hate ova yah n who ova ya a di scum of the earth but ere day u take off u pearly white thieving red bottoms n dive right into the smuck ADMIT IT WE ARE FILTHY N U LOVEEEEEEEE IT LMAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
      HEADS UP WE WONT STOP N WE CANT STOPPPPPP :kr

6. Unu stop mi cant badda with unu sometime mi run out a my man car leff mi bag an him bring it to me mi nah laugh unu bad ova yah sah

7. Hehehe ,, everything one dancehall person , do the next one do it bobby follow apple dwl why ,, she Neva go England or Bahamas , ohhh shit she can’t dancehall people don’t impress me bunch of ediots

8. Lmaoooo!! @YEP I totally agree with your comments u speak facts!! Bonnet still trying to prove she have Daffiesha soft and where she wants him. What’s so appealing about aan carrying a female purse for her to take a pic of? What’s her point in posting the pic? Humph well since he’s not bringing anything financial to the table, he might as well bring her bag that contains the financials huh

Leave a Reply to Yep! Cancel reply