DAFFY YUH COULDNT BEAT DI MAN SO U MASH UP HIM TRUCK?

0 thoughts on “DAFFY YUH COULDNT BEAT DI MAN SO U MASH UP HIM TRUCK?

1. WIFE BEATER CONFIRMED. LOL …HIT WEH CANT HIT BACK. BITCH MOVE. NOT A GOOD LOOK . A NOW MAN A GUH TRUST OUT UR BAR AND NAH PAY . ALL WE HAVE FI DO IS PARK FAR FROM THE VENUE AND DRINK AND BAD UP THE MAN …….LOL. …………………..nuh listen to us yah and guh prove nothing . lol hush mi bredda.

2. Metty, mi nuh tink dis ago be the end ah dis…real bitch move fe true…what was the fight about anyways???…unu come talk eeh cause wi wa know…

1. Dancehall nuh good again Metty…mi nuh si how some people addicted tuh that lifestyle when nutten but destruction is the end result of it, too much hatred, bad mine ah jealousy; dem disgusting baaaaaaaaaaadd!!…dem nuh worth it; life too precious fe mek dancehall mash it up…

1. we tired fi tell dem…..nothing but jealousy n envy plague those clubs whey dancehall people mingle

1. Some man love dem car more dan dem ooman *sucks but its the truth*..Daffy woulda haffe repair my car; either him pay me the total repair cost outta pocket or pay mi fimi insurance deductible…somebody woulda haffe pay fe repair my vehicle…

1. Yeppie di way my face mek up and a nuh me..Him see di man vehicle and hate di man f i vehicle dat bitch daffy

3. daffy a one big bitch him dont have a nice car and badmind the man f**ing pussy people like dem dey will never f**king prosper him gal look like a f**king man so we know who a f**k who pussy me will never go a any party u keep pussy

4. Hey met u sound like some bad gal from town come ya come tell mi a town u come from a yep u sound like u a wa little fire crackers.

1. Genuine :ngakak..let’s assume it was ah fair fight * no jumping* and Daffy lose, ok…Mappie get di uppa hand ah such up yuh bloodclaat cause ah pent up frustration from you messing wid im, ok…jus tek yuh beaten ah gwaan yuh ways, but no..him decide fe guh damage di man vehicle…mi seh dung tuh di leather seats mi woulda examine fe any likkle nick/scratch cause all dat woulda haffe replace tuh..badmine move dat!!!

5. Mi wuda drive the car a him yard gate wid a sign pon it reads,must be fix within the next 3hrs …..
    (Simplicity soon sign in)

1. Mi wouldnt give him three hours simply because that whey him do is a message fi say we in a real war so mi wudda do as the message say

6. Look like a long time him wan do dis, as somebody say up top, u have some man who love dem car more than them woman, when me done wid him ooman old range, there wouldn’t be nuttin left to fix, belive that. U how how expensive it is to fix a car, old or new, much less a x6.

7. Lmaooooooo suh claffy daffy run second inna di two man war an guh mashup di man ride him is a sore loser, pussy dat pon di bakkle field inna real life loll

8. Daffy strike me as the type of man dat have very very very soft hands. I don’t like soft hand man. Something screams fish about dem. Dwlllll. Daffy mash up Mappie car like him an Mappie a f**k an him come ketch Mappie a wine up pon a gyal ina di dance. Wooooiiieee mi puss. A don’t know how woman sleep with Daffy. Ever ting bout him screams female to me. All di gyal dem weh fuxx Daffy unu come here…..him ever ask unu fi massage him ass when unu making love???? Mi really waan know. Cause dis move right herrr’…..screams “bitch ass fassy ass baby puppet batty peggah” to me. Smh

9. Met, met yuh nuh hear say di one daffy guh call up mappie name to 90’s man dem, what a way him a tek it far, I don’t see dis ending good, him too rass clatt bright. Why him a tek it to other ppl, daffy u is a big PUSSY, all u had to do is fight again, now u a carry di man name to other ppl. Him and him woman very silent pon Ig today doe, hmmm, something is going on, that seem strange, let’s watch and see. Daffy remember u and ur man don’t have no papers a farrin, memba a run yuh run wey from England, one phone call and it’s over for you.

10. Bobette a call all over all morning a ask what is mappy real name claim say its not police she dealing with. I here is obeah man she planning to go with mappy picture

1. Hope she know Mappie ppl dem nuh easy so mek she gwaan a di obeah man, a blow might reach she fuss. her ass better dig several holes.

11. No man from 90s is going to defend daffy 90s don’t mix in fish business so bobette you can stop the phone call now .mackavelly use to hide and make Trisha suck his hood so bobette feel like she have backative over there no no no robbaz.if them did like your family they would of defend your aunty death. You and that fish sit y’all ass down and pay for the man vehicle.

12. OK MET I WAS CALLING IT A NIGHT BUT I HAD TO COME TAKE A LOOK AT THE #1 SIT AND I SEE THIS NO NO DAFFY U WRONG . THAT IS A GIRL MOVE NOT THE 6 U WRONG NOT THE 6 . BUT A SO IT GO WHAT NEXT . MAPPIE I JUST LIKE TO KNOW DID ANY GLASS GET IN THE BABBYS CAR SEAT . JUST ASKING LOL. IF SO BEAT HIM . IF NOT JUST MAKE HIM R HIMBAD DOG PAY FOR IT .. TOO DAFFY AND MAPPIE THINK THINK THE SAME PPL THAT TELLING U TO DO THIS AND THAT WILL THAY HELP U THINK .

13. Police business dat. Mappi need fi lock up di pussy fi destruction of property. Dat big pussy ole DAFFY. Jealous him jealous a di man thing! Him shoulda jus tek him ass wipping and gwaan bout him business. LOCK HIM UP.

1. Yes lock him upppppppppppp mek him go rub off the concrete bright like him a badman..Mappy carry di police early go draw him outa him bed and den if him waa deal wid it howeva after dat u bus up him head agen

1. Him and the man fight and him really and truly could not beat the man him go tek it out pan di car…daffy if u is a bitch one more time u see

14. OMG READING ALL THE COMMENTS AND SOME OF U ARE DEAD WRONG. TWO MAN A FIGHT ONE GET BEAT UP HE IN RETURN MESS UP THE MAN. THIS IS NOW CLEARLY A CASE FOR THE POLICE. WHY PLEASE TELL ME WHY YOU ALL TALKING ABOUT THIS MAN SHOULD DO THIS N THAT. NO LOCK UP HIM RASS N ON TOP OF IT MAKE HIM PAY FOR IT.

15. Dem say a bobbette mash up mappie car cause the way daffy face did spray blood him couldnt even see fi run dung the stair.. Bobbette I waa tiesha or one a mappie Gyal dem bus you rass.. I wonder if mappie waa pay mi fi dweet..

16. what a bangarang fi the end of the year. leave out the police cause all involved might not even have status in america so mek the streets handle it.

17. I cannot believe MET is encouraging Mappie fi flog Daffy Duck again….DWRCLLLL!!!….baay fedda leff pon di dance floor when Mappie dun wid Daffy.

18. Di man fix him car from the next day and di a plan fi jus done, but him hear say daffy say him nah done, so I don’t know what’s gonna happen. Hope dem done still, don’t want ppl getting hurt or going to jail for the new year

19. All now nobody nuh ear the full story .. me cant seh who fi do what cuz me never deh dere and me dont know what went down can somebody confirm the REAL STORY

Leave a Reply to Met Cancel reply