D’ANGEL GIVE IT UP

43 thoughts on “D’ANGEL GIVE IT UP

1. :ngakak :ngakak :ngakak

tearsssssssss a things like dis mek Amari think she a big singer to den dem really mek video fi dis better than dat who approved it after she done sing up ina har nose hole plus auto tone and all bwoy mi a dead

2. NO SAH, maybe this is a rough cut a di video before autotune and before dem cuda dub har voice wid that of a real singer, she serious?

3. Oh boy…the producer and engineer dem fi give the girl back har money.

Angel! The emotions or nerves ruin the song. WTF going on with yu hair and the lumps in the skirt part of you oufit…when since you get so dark?

My girl the time as come to end this chapter of your life. Model and done.

1. Suh when dem stop bleach dem look like dem get copper shot! (poison) cuz for someone that drives her skin should look cool and refined! Queen ifrica even clearer dan her to rawtid! D’angel give it up man

2. Mi family What’s going on ….. A Spain angel come from Enuh shi a wikid ….the camera man Weh hold da camera de heartless … Di engineer study plumbing ..Di sound man Se him a go done ar career Di same day

1. Yush Fam :peluk

Dem just melt her ballon.

She should go look a condom or dildo contract cause she have the “come phuck me” look.

3. How must Angel model and she old now?? memba is back Kingsley backed Nadine Willis age at the time inuh! d’angel only has height nothing prominent bout her face :hammer

4. 1. She sound like she a sing out of her nose.

2. Di outfits don’t fit properly.

3. When since she so dark?

4. Di weave need help.

5. Get a better makeup artist.

6. Mi not not want hear di rest of the song, nor see di video

7. Bout time she retire now

5. Mi see her recently and she get slimmer than she was, she losing it, but she has got to be stressed these days

6. What a thing, MET a class up and do up har mate. Poor D’Angel, From picky picky head Beenie man left she turn Fart.

7. Guh choo Dangel! You are my inspiration. When I think how my whole life my badmind family & friends dem held me back from the music business because they told me I couldn’t sing. Now because of you & this song I know I can do it! Mi ago start live mi dream right now :hope

1. Royalty n PP let me first declare my bias but I promise to b objective. Back in 2008 Angel came to my workplace n mark up mi company shirt with my name saying “always remember D’Angel love yuh”.Even just a few yrs ago mi sleep straight in that yellow shirt as pjama.

She sound okish n inspirational, not her Best effort but it can gwaan cuz uve all heard worse admit it!Gwaan thru D’angel you are Jamaica’s best version of Marilyn Munroe!!

8. Cindy, nuh dweet. U can always do u thing but nuh boost up d woman fi go do nuh mo a this. Mi cant go thru another one a this again no sah.

9. If mi laugh in yah dis night all a mawning mi Nuh dun laugh…. A girl she say or grill mi just caah manij a who written dis?

1. Di phone smart fi chu..michallenge was the perfect word. Is which brand and model you hab? mi need a phone weh can read m mind.

10. Bad fi bad, shi nuh sound worse dan Rihanna when Rihanna dis come out. Is afta singing fi oba 10 yrs dat Rihanna dis a ketch likkle voice now. Gwan chu wid you ting yah D’Angel. If Rihanna can meck it wid har cat in heat singing style so can you, but you need a better hair, makeup and outfit. Plus, nuh try too hard, you know you ain’t no Whitney Houston so you nuh haffi a gwan like you hit high note, relax and stay in you lane, nuh teck yourself too serious.

1. :sup2: cho rass!

Me ago wan yu lo RhiRhi cause har lyrics on point and she know har limits. Angel shame tree have too much branches :ngakak

11. song is not too bad but the BEAT is what messed it up and how she sang the song …..If she slows the song down change the beat and refine the song it would be great…