Delly have a next girl pregnant for him now and Nikki and fabby Weh Deh with delly Nuh stop torment the girl bout how the baby ago ugly and all kind a bad things
8 thoughts on “DELLY RANKS HAVE A NEXT BABY ON THE WAY”
You have a man and can’t spell is name correctly it’s delly ravers dania. Dania stop walk and put up you sel..
Fabby why u and u caylis friend Them a comment ? Dania never send this in stupid child . Go have several seat why Dania would want this attention on her self ? Stfu big fat fabby
You have a man and can’t spell is name correctly it’s delly ravers dania. Dania stop walk and put up you sel..
So delly still a f**k this girl haffa him do har up so?
Delly can walk n breed and some kankibine e. Everyday is a next gal a breed unu young gyal nah wise up
And she still not going to hold him cause she is still a bitch f**k ar friend man a did bobbiesha man first
Fabby why u and u caylis friend Them a comment ? Dania never send this in stupid child . Go have several seat why Dania would want this attention on her self ? Stfu big fat fabby
Oh geese, him again?
Be careful ladies..