Metty can you do me a favor, por favor…….ask London5948 who is J.L. if ah di man on the other post as no one knows who he is. I’m not prepared for her to go on maddy wid di su*K m*mma ting this day.
Killa naa nuh young fanz di younger Yutes dem don’t even like killa! His fans a late 30s – early 40s suh a which grown ass man dis a act like a kid trap inside a him? Kmft.
Lol dis a mus joke lol…. more promotion
Wow!! A fan!!
u gotta take dese people seriously, cause u really do have these “crazy” fans….they do exiist…RIP, J.L.
Bounty fans and Kartel a some a di most ignorant fans u will ever encounter
Metty can you do me a favor, por favor…….ask London5948 who is J.L. if ah di man on the other post as no one knows who he is. I’m not prepared for her to go on maddy wid di su*K m*mma ting this day.
no i dont think a him Im going to put a name now but nuh him real name
Gracias Amiga!
nothing about this is funny….tek sleep mark death yuh jus neva knw wat sum ppl will actually do
The person sending these threats seem to want us to believe he is a police officer. Badman don’t send threats only eediats do.
Eminem said it right “STAN”.
Killa naa nuh young fanz di younger Yutes dem don’t even like killa! His fans a late 30s – early 40s suh a which grown ass man dis a act like a kid trap inside a him? Kmft.
THEM WILL DO IT FI HIM PEOPLE MADD CROSS ANGRY YOU NUH LOL