Nah lie d wul tallbottle yuth dem a batty man from samo go right bloodclaat down yes d pic is nt one d draq queen photo blend har man pic side a fi har own
First of all me nu Inna tabottle and batty boy lexcy u ago get it you and all a Yuh fren them you a take man picture and a put beside you and a walk a tell ppl bout me n u deh yo bredda jus know say anyweh me hold u pebblez or any a u fren them unu ago get it tell u mada make sure she move rn cause me ago Barry streets, south side me born and grow south side me still live nu man from Barry street any batty man , lexcy u try this with some man from south thru them a gun man u back u tek me fi fool watch wah gwaan come take out Yuh mada now
If you not gay yourself there is no damn reason you should be on a gay person sm page. If you ketch deh accidentally once you realize what’s up you meck a speedy departure. I honestly question ppl who anti-gay but live on gay ppl sites, even following dem, something nuh right wid dat equation to me *side eye*
Go sit you fruity self down and stop flood the woman site. What the Madda do you a she Mek u? If you did dress and act straight nobody wouldn’t believe the story
Menzie guilty as f**k
Menzie whose money paid for your party the other day (Lexi)
Oh plz menzie move yo shit up penis from here bout yo fly go a the woman yard (lexi mom)fi kill har
Everybody knows about you and lexi
Just because uno all have uno problem now
Somebody come tell me say this pic no photoshop, me waiting with a hot cup of coffee ☕
The Mrs stand up very dainty
Dah pic deh look photoshop lolol
It photoshop together but it deh pan him page nice nice!
Nah lie d wul tallbottle yuth dem a batty man from samo go right bloodclaat down yes d pic is nt one d draq queen photo blend har man pic side a fi har own
We get the mechiz @ Menzie, no send it again.
If you not gay yourself there is no damn reason you should be on a gay person sm page. If you ketch deh accidentally once you realize what’s up you meck a speedy departure. I honestly question ppl who anti-gay but live on gay ppl sites, even following dem, something nuh right wid dat equation to me *side eye*
LOOL @sugah and milk
Go sit you fruity self down and stop flood the woman site. What the Madda do you a she Mek u? If you did dress and act straight nobody wouldn’t believe the story
Menzie guilty as f**k
Menzie whose money paid for your party the other day (Lexi)
Oh plz menzie move yo shit up penis from here bout yo fly go a the woman yard (lexi mom)fi kill har
Everybody knows about you and lexi
Just because uno all have uno problem now