DI JAMAICAN MAFIA A TEK BACK DEM MOVIE FROM BOOTLEGGERS

21 thoughts on “DI JAMAICAN MAFIA A TEK BACK DEM MOVIE FROM BOOTLEGGERS

1. If I laff I pass right outtttttttt so fatta meck u hogcent a swing between Jamaican n American so rapido lmaoooooooooo di man say mind mi bax u inna u bloodclaaat u no say u no work here lmaoooooooo this sweet but it sad a wonda who up too a refer to?????

2. wtf is a Jamaican Mafia.. Move unno bloodclot. Go inna Harlem go do dat with the real African dem. Out a order. People sell bootleg shit everyday. Dem coulda all hab on bootleg clothes. And this big fat sweaty one a run him big stinkin mouth bout “no play wid him”. LIKE HIM A GO LICK SMADDY.. SIT THE F DOWN.

Niggas act like this shit gonna get a MTV movie award.
    This shit piss me off.

This nigg been in nuff movie and still no buss. Iron BC balloon.

1. Thats not the point…jus because is not a big movie dem nuh fi care say it a get bootleg? People invest dem time an money inna dem ting so move u backside. Nuff people inna American movie how long an dem nuh buss needa. I don’t agree with how he’s going about it though. Call di police.

3. His emotions getting the best of him. He’s on fb a threaten fi bruk hands and feet. If those are court papers this naa go no weh. U cannot serve your own papers. Get a damn attorney file the papers and serve them right. And u reach behind the pple them counter. Big counter suit. This camera phone a the worst a we

4. Met, I agree with them in principle but disagree with the way they are going about it. Someone might get hurt by them accosting bootleggers like. Once you start talk about court and all these things ppl feel threatened. Inasmuch that the product want to protect his hard work and intellectual property, they are fighting a losing battle with bootleggers.

1. Dem fi widen the audience and sell the movie to the diaspora instead of looking like clowns. Mi neva si so much cease and desist yet so dat cudden official. All dem did haffi a go in there , investigate…leave n den send di police. Stopping bootleggers nah go mek people go see di movie…and all jodi she ina it fi free mek mi wudden even badda waa see it

2. Someone comment pan facebook and a ask if dem seh denzil and jamie a run ina anybody store a ded mi dus ded :ngakak

5. Some pussy now who fi trouble pussy come a crown heights come do that gun shot under u r ass pussy leave the man dem Alone all dat FAT One PUSSY CO ME A Crown Heights

6. Some pussy now who fi trouble pussy come a crown heights come do that gun shot under u r ass pussy leave the man dem Alone all dat FAT One PUSSY CO ME A Crown Heights

7. Okay, they went about it wrong! But me ago support them, especially the dude who own the copyrights- worst when loads of money and time invested.

8. Met you telling me all these movies and he still can’t reach Hollywood?? That’s tell to shows he needs to go back to the drawing broad and do some homework. He sounds silly when he talks any ways and even the big belly one the only way to calm him down is just by giving him an ice cream. I’ve watched it and it no different than shotta promoting violence and giving away what most of the Jamaican restaurants does sell drugs and the store as they base… C and j restaurant owner as an example…. He’s in jail for doing that shit.

9. I understand the reasons why he wants to stop the bootlegging but if a court was to see the way in which he went about it, the counter-suit that the African can file would take precedence over his suit!. Emotions got the best of him and this could’ve gone left in no time.

10. Pako fi stop it
    Him a nuh bad man. Him nah go bruk no hand n foot. If a did back in di days when dansa dey a road or wiggle pops did alive den mi know it coulda been worse. But inna 2015 NO not a ting. I feel as though them shouldn’t do that. wuss dem video it n post it pon social media….Cho blodcl**t