DEM SEH A YOU A WAR RACQUEL

DEM SEH DIS IS DI GIRL WARRING RAQUEL OVA DI BWAAY WHEY NO WOMAN SHUDDA WANT AT ALL…LADY CHAMPAGNE YUH CYAH TALK TUH YUH DAAWTA>

chamo2

champ1

12 thoughts on “DEM SEH A YOU A WAR RACQUEL

1. I thought Lady Champagne has her man see them together in many videos so who is warring ova a man her or the sender is saying Champagne daughter is warring ova… Sender or someone explain please…

2. How old is this broad? Her body looks like 22 but her face is borderline 65 y/o (by Caucasian measures, not the black don’t crack sort of 65).

3. Yu know mi did see this argument on my fb but d ppl dem all a chat bout obeah so mi not even click like muchless send it in.. some babyfada drama but if the man can lef him first two bm in such a disgraceful manner, I wouldn’t be so jumpy if I was the third cuz clearly him nuh want nuhbadi. Morning met & metters I haven’t commented in a while :kiss

4. A what a gwan yasso Mi see di lady inna di boots pan insta an she tan real bad.. Dem pic yah like a obeah pic a wah dat

5. Da girl fava goat head fi real y she pregnant goin to party ew Bitchh u need do sit down. And her motha don’t even look like good role model 65 years OLD dressing like a dusty dry up go go

Leave a Reply to Jelly Cancel reply