DEM SEH DIS A DOUGIE LIKKLE TING AH JAMAICA

0 thoughts on “DEM SEH DIS A DOUGIE LIKKLE TING AH JAMAICA

1. watch the full line a batty man dem a beg a money from a top batty man. SMH. dem yah young youth will sex anybody fi anything. clear as day dougie a send money to the to the little midget and all the open up hole one dem start begg. lol. IN THE OPEN WITH NO SHAME. That ants one will efff fi something clear as day. him better try get a “ride” from OLIVER SAMUELS and try him luck.

2. DOUGIE YUH LOVE DROP YUH LIKKLE SMART ASS POST DEM A TRY BELITTLE DI OOMAN DEM,AN LUV TROW WUD BOUT BRAGG,BUT NUBODI BRAG LIKE YUH PUSSY…GO SIT YUH UGLY RAT FACE DUNG F**KIN BATTYBLOODCL.TH BWOY

3. dougie fkn hus way to be the big man weh give to the small fishes in the sea .. yall dont see the pree ……..Dougie tell dem u haffi start somewhere dohhh :tkp u av to crawl on ur knees n suck hood before u can rup inna ppl battam :malu

d mount a time antsman sir crawny add me on IG me tired fi block di sea creature like SIR genklemen aint no dicks over here .. :hoax2

4. did unnu see gq Dwight a bun out fish weh day … Bout him nuh borrow clothes that a fish style……… Coming from top fish???? Me confuse

5. Den Met, yuh no see Dougie tell we him role aready?…No him seh.. On top, On top, On top, On top…Dem a gi we dem bedroom activities unda sikes.