DEM SEH FOOTA GI ORDERS FI ISHAWNA MIC TUN OFF BUT KETCH DI PLAY

0 thoughts on “DEM SEH FOOTA GI ORDERS FI ISHAWNA MIC TUN OFF BUT KETCH DI PLAY

1. Why she so angry? All a sey Scatta a sample the good good I kaint a you leff di man but yuh hurt now more than di man lol I nah nuh aka ishawna yuh FAIL silence is best at times

2. Waltz up met? Yawdy big up yep and, the list goes on. My opinion Ishawna u r just a disgrace to yourself and your son u think u r embarrassing hype u are just a cheap ass bitch who will f**k the universe to prove to hype as far as I can c he don’t give a shit.

3. Me feel a little bad for her…my girl you nearly reach below dangel level of social status which is at 60 pounds…stop while you ahead. See Foota talk and done and you still a hype fi eat food off a it…STOP!

4. Not a foota tell dem lock awf ntn is c sem c seh she nah cut nuh dash only out deh looking like de phucking fool she be….how much lower is she looking to go smfh

5. “HELL HATH NO FURY LIKE A WOMAN SCORNED” and that is ishawna right now…THE TENSION WAS SO REAL FROM HER TOWARDS HIM THAT I FELT SO ASHAMED FOR HER……SHE IS THE ONE RIGHT NOW WHO SERIOUSLY NEEDS TO “CUT HER LOSSES” AND STOP THROWING WORDS AND BEHAVING LIKE A REPROBATE…….

6. Dis nuh done yet?!?! Cho rass..mi tiad har and that rass weave…every walk she walk shi haffiuse har hand whole it up.

7. mi tiad fi hear bout ooman who can wash cook clean and fck….basic sh!t if yuh ask mi. Ishawna yuh flop the show.

1. Real basic shit fi real who da FUXX handwashes these days anyway n dude betta don’t think say no everyday cooking ago gwaan I can cook that no mean I’m gonna cook every rawsseeee day n ano me name Chef Roble KMFT n not even mention fuxxing everyyyyyyyyyyy body n dem MUUMA perfect di art of sex dese days KMFT mi tierdddddddddddd a har now cho

1. Chuetty lol, cooking and hand washing haffe gwaan everyday, let some ah these men tell it with them flinstone mentality….

1. :ngakak
        Women from poor and middle class families need to cut that me can wash, cook, clean, iron shit out cause the boy pickney dem grow up knowing how to do the same shit to so that nu mek you superior, lol
        Education, credit, bank account, housing points, ambition and pride a do it.
        Washing machine, dryer, dry cleaners, fast food/restaurant, cleaning woman biweekly/monthly and a whole bunch a whores/sluts a road…man dem good, lol

8. Him abuse you and you left… Yet you a taunt the man. Go up in a him “work place” and space ah look problem and try embarrass him. But you fear feh you life. This girl is a fraud and disgrace. I hope Skatta Burrell buy har the dream house. Come to think of it me no even think him want har like wifey because him seems an intelligent somebody who can hold a conversation but she a pretty dunce. Nah lass

9. Why she can’t buss? No shade…. she’s been working on this music thing for a long time. Did some one science her?

1. Dis here is one bridge I is are not crossing again Met. Dats why mi are kmt. But I will say dis, it nuh hab nuttn fi do wid science, everything fi do wid di fact she really nuh dat verse pan di singing and di no good Flippa who was pushing..

10. Skatta look everybody, skatta tek everybody weh him can get! Skatta weak to PUSC skattal love 3sums & such, she sick fi a hype ova skatta, if joe should go or skatta should leave from round joe ishawna hiw u ago hype? How u ago dress up? O well a u say google pusc still cause right now me sure u have atleast 3 man a foreign weh rope u een from time to time so u wi can get a shoppin money offa dem

11. Dirty whoring Ishawna needs to take several seats. She’s classless and tasteless, look how Trina come out of her situation with FM with likkle class no matter what

12. I’m embarrassed watchn her performance,2 words low class! I’d never pay to see her perform! She sounds real angry! Foota looks calm I’m his mind he sayn look at that trash! Time to quit while ur son still young noooo shame!

13. MET u can come tell me what happened between last year an this year cause a d fuss me ever tek her in…she no boring at all me na lie she gwaan wid a ting fi get d crowd still hvae vibes…MET MEMBER TONIGHT ME PPL BUSINESS TELL U SAY SHE N FOOTA A GO RIGHT BACK TOGETHER just mark my words – foota strong fi tan up de n tek her in still must a say to him self “LOOK WHE ME BUILD” Lmao

14. She hate foota doh…me understand that feeling and it has nothing to do with sey a she leff him so she shouldn’t feel hateful…me na watch the video because me no wah buyas because it doh concert me

15. If this is the behavior of an abused victim I am thoroughly confused… Every 15 seconds she a pat ar pum pum an a talk bou who a sex ar now, what that have to do wid domestic violence and a need for protection. Ishawna look like you tryin to build a hype off of a very serious issue and it doh look good.

16. cooking and cleaning cant hold man ofcourse!!!! bitches please good job and education naw hold dem either so shut da f**k and lef di girl mek she live her life how nasty naga can stay mad so lawd it dont look good big up your self ishawna unu naw class di dutty man dem a woman unu want class unu stink like shit

17. Her face, does not match that gutter trash that comes out of her mouth. Why didnt she just stick to melodious songs, this shit she doing only appeal to the ratchet birds out in spain twn, smh.. stop trying to be lady saw, that spot taken already. Foul mouth ass thot. Looks will fade honey, why she keep talking about how she look, no one cares that body gonna sag with time, her older post her belly was looking real flappy. Face+pit toilet mouth= trash

18. You know what is soo Sad, every chance she get she ah own and ah big up Scatta and all now me no hear him a even acknowledge seh dem are associates.
    From looking at Scatta him look like him have the extra length weh Fooder neva have. Dat is wah a mad Ishawana and meck she week to Scatta treatment. Her face and body language displays nothing but sadness no matter how hard she tries to hide.You made a mistake and it was a very public big one.
    Ishawana Buddy alone cah pay di bills are build ah future for your child . Go back to school.

19. 1) Mi nuh necessarily tink di cutting a di mic is solely Foota’s order, Toddler tell har seh dem seh fi keep it clean an shi still a use expletives suh dem cut di mic. But Foota deh deh a chat chat to smaddy a di turntable suh mi naw exempt him.
    2) Her performance would’ve been good widdout the tracing, dash wud, bad word cussing elements.
    3) Unnu hear dem ole liad ppl deh bout no badman nuh deh a Spanish Town? Aaayii sah.
    4) Foota still a mad ova Ishawna good good an a gwan like him inna control of har career, bout “mek shi duh har ting” like widdout him shi cudden proceed. Right now as much as Skatta a dig har, if shi seh ray to Foota him back up inna har good good widdout 2nd thought.
    5) Why di baxide mi a tawk bout Ishawna an good good inna di same sentence wen di only good good mi really concerned bout is mine? :ngakak

1. lolol ROYAL!
      That girl a look more trouble fi har self a call out fi Spain man! 😀 if a Spain town man she want fi test she going to fail! Dem license the word DOG and de Spain Town mate dem she ago encounta function like a hell dem live full time 😀 😀

1. A hell dem live full time fi real real Phantom, suh dats y mi cudden mek dah part deh a di video slide – ole liad dem.
        Mi cuss some police weh day weh a stop ppl fi light an some odda petty shit a di intersection of Sligoville & Greendale Rd enuh. Ask dem y dem plant desso heveryday widdout even a ticket book an a harass hard working ppl weh haffi traverse Spain fi duh dem daily wuk fi pay dem same 1? Mi seh look roun unnu, y unnu nuh guh uppa Tredegah, Rivoli an all di places weh real criminals deh? A ppl good good legal vehicle unnu wah stop an delay dem from reach dem yawd? Yuh shi choo my paper clean, mi mout neva mek fun fi tell dem off. Gun man a jog choo do Shell (now Total) wid guns out an dem deh up di road siddung inna cyar. Weh dem deh wen di ppl dem a get decapitated? Siddung inna cyar like some wuklis cruff kmt.
        Bunn mi fi di ole enablers dem like dem liad ppl deh inna di video an bunn mi fi di waste a time an my tax dollar police dem.

20. SHE IS A LADY SAW WANNA BE AND IT AINT HAPPENING BOO! YOU’RE VERY PRETTY BUT WHY YOUR MOUTH HAFFI SO NASTY???! U EVER SEE LADY G, TANYA STEPHEN AND DEM OTHER DJ BEHAVE SO PON STAGE?!
    UNUH EVER NOTICE WHEN SHE NAH GET NO FORWARD DI FUss thing she do a wine pon any random nasty man!!! WONDER HOW SHE FEEL WHEN FOOTA HAD TO SAVE THE DAY! Moreover whe she a do deh so if she so all fear fi har life old liad gal

1. Dat me woulda like know too!!! U get restraining order fi man and a bout a millionteen time yuh go near di man?! A nuh him come near she enuh…she kept goin weh di man stand up…miss me with the bullshit!!!

21. ISHAWNA NEED FE TEK BOUT 50 SEATS BACK! OK, NO BOTTOM HOLE ISHAWNA, YU PRETTY YE WE GET DAT..BUT NO CLASS OR SELF RESPECT BACCA DAT MAKE YOU A NONE MOTHER#$$^%$G FACTOR! YU AH FUUC SKATTA TINKING YU WOULDA GET “STRIPES” BUT IT BRING YU LOWER THAN DIRT. ISHAWNA FOOTA MOVE ON…HIM SMILING BRIGHTER NOW…Y U MADDDD ISHAWNA, DE PLAN NEVA WERK!!!!!!

22. Lol I doh think any of this shit is even real !
    She’s way too pretty for that potty mouth .. Neber expected her to be such a butu!

23. A pretty face don’t mek yuh any less of a butu. Some of the moooost butu ppl I have ever encountered in life have a pretty face. She need to stop all this extraness outta road though… it is mighty stale and she just makin herself look stupid! All dem gyal yah talk bout dese days is good hole and good body and good diss and dat and not one a dem rass have a good BRAIN!!! Write dem name pon a bulla and dem cyaan read it! Find sumtin new fi brag bout odda dan unnu “goodness”

1. True that! Why wi ca never hear dem a sing bout how dem educate demself, buy house an car fi demself, travel pan dem own dime overall hyp dem own self suh nuh man cyah style dem. Me si Alison Hinds sing Roll It an if wi tek a second fi stop roll an just listen to dah song deh wi wudda realize seh is a positive song bout wat women can achieve widdout being on their backs or on their knees.
      Di whole a dem female djs yah disgust mi. Too few saving grace in the industry.

24. Watching the tape foota no give no order fe mic turn off she was cursing. It like them no see sa the people them a boooooooooo Ishawna and foota a beg fe her. Ishawna need to go sit down we soon no her bout her me a give her until December. I just hope foota don’t take her back when she get wash out.

25. ishawna say::::::::::pay back time…
    real tension doh, she hav alright to be so..de man mash up & bruise her face..she reacting to all de abuse she got from de man
    she freeeeeeee like a bird
    foota shudda just give her a public apology & drop de hatchet..
    let ishawna calm dwn…cause there is still TENSION
    by de way..ishawna is…an Etertainer right????

Leave a Reply to Nosah Cancel reply