DEM SEH MEEK MILL OUT BUT HIM CUDDA STAY IN FI ME

10 thoughts on “DEM SEH MEEK MILL OUT BUT HIM CUDDA STAY IN FI ME

1. POS. I will never forget how he did safaree. I can’t stand nicki, but how dare he rob her after all the dumbass did to help him.

2. Everything done fi meek, cyaaah come back. But den again mi never really too tek een tuh meek cause him sound like wah loud mouth picney. All wah gwan mi a Wanda a who a feem God like seriously… A God yuh fi thank fuss b4 anything else.

1. :nohope
      we need fi do a topic pan dat because she shoulda neva sleep wid a man whey bring har ex man name to har mi never rate dat

3. Why would you want to keep another BLACK man behind bars….Yo some of you really need to know yourselves and know that not every thought good fa publish. Damm

1. So because a person BLACK dem nuffy deh behind bars? Sometimes uno fi shut up uno thoughts because uno so stupid. What was the reason he wanted to jump safaree on more than one occasion?

1. Mi si di game deal wid him wicked and all now him couldnt say a word but a safaree him did have strength fah knowing him tek di man woman and out on parole ….if safaree was a gangster it would have been cool but why set your goons on a man whey doe even see u?