DEM SEH WHERE WAS ISHAWNA?

Met due to how Dionne and Nancy promote bout big bad party Inna Portuguese club an ishawna was a NO show cause she never get no pay.dem have ishawna pictures and song a promote party weeks now, a try trick people fi come out!!!! BIG up you self #heath me like how you call dem out! LOL Now this idoit Dionne a jump down the man chest wid har big bad sour self, #Humble you self! Every damn day on my timeline she promote big ishawna party! all now me can’t see no pics a the big bad party. The ppl dem wah knw what happen????

8 thoughts on “DEM SEH WHERE WAS ISHAWNA?

1. Dionne u finally get the buss u did want eeh when u was in Buffalo miserable like hell but pretending to be Happy knowing damn well NYC is the place u wanted to be …now u tun big dance promoter dwfl Dionne all di try a u try u still caan reach

2. First gal me see can pretend she happy so omg GTFOH. everyday she a throwshade pon ppl Neva see one gal sad so! Dionne everybody Inna NY knw u broke that’s why u move!

3. So heath a practice feh him equal rights or what, why his head up dionne pussy so? Did Ishawna pay him to defend her with pussy juice to?

How she never get pay but she do big promotional video and fly come all the way here for the party? Sue har rass yah mon