DEM SEH WIFE DIG OFF MATEY FACE..( FROM YESTERDAY)

0 thoughts on “DEM SEH WIFE DIG OFF MATEY FACE..( FROM YESTERDAY)

1. No met cause me know that neva sound right. Who really ago stand up tek lick just suh, mate or mate not.

2. THAT PICTURE STILL NUH SAY NOTHING PUNKY HIT NOT ONCE BUT TWICE AND ALL WHEN THE WIG COME OFF PUNKY STILL HAVE HER HAND AROUND NICKI NECK

3. And a nuh nicky make the wig come off either punky have no mark pon har but check nicky out though she a the one wid the mark them

4. Punky need to beat the friends them too sexysue in the white dress a pull Punky and the one in the black dress push Punky

5. Anonymous hand shake bloger. Think him cute with shape bad self Nicky can do better ‘ but money catch she & the sweet lips .

6. She’s not ugly be fair ‘ she seems to have a skin problem from wearing that make up without proper cleansing after but she very attractive . She seems a little sloppy to me in dressing & makeup but majority of the time Nicky looks very nice & pretty.

7. She nuh have nuh sista it look bad fi mek yuh gay brother come help yuh fight one gal Yuh think mi cud a fight ova man n my bredda help mi dem batty man ya brite

8. Punky n har batty man bredda ah guh get it nicky hav 2 mad sista one from bronx dancehall unu know har she dep pon the case memba how she f***k up daffy n tiffany that same mad one just listen you ll all hear

9. mi muh know who fi gi da round ya to cuz mi caan tell from a still photo. but i will say the man 1 and wifey and matey 0. Dem lose fi a fight over man instead a coming together and beating the bwoy.

10. Nicky too dry that wrong then Sudar she no f**k fi put up her men dem flyers pon fi her face book page and up in a de party drink liquor with them from excelsior day we call her suckie suckie she love Tek de big man dem fi money

11. Uno bloodclat idiot…bout mad n bad sister weh nicki have…
    factz…punky really too nuff fi wah inna fight with transvestite nicki, cas up till know me convince that gal born as a man. ..Nicki could a lick her kill har…
    2. Uno did realize say a di ugly man party n a him n punky live. .so im pretty sure between him n her she must have a handfull off frenz n family there coulda try fi really fight nicki.
    3. I seen dat gurl leaving the party shoe in hand n jacket lock. .fi Leave..niw

12. Now if she did go fi fight n hv shoes inna her hand n uno fi glad har battt man bredda ( weh mus a f**k uno fada fi uno know dat) neva part the fight. ..
    har 2 fren dem couldnt or didn’t even pick up a bottle
    dem put pinky one outside the club n is a girl me c run carry har cheap wig come give her
    she out a di club fi bout a hr n not nikki or her frenz come out. .a she one me see n if uno do the maths she must hv is even 1 fren inside. .cas a neva she one inna di bar
    YUP ME INNA MY CAR A PREE THE HOLE TING CELL PHONE READY..
    SO IF HAR BREDDA GONE BACK IN N THE 3 A DEM STILL INSIDE…FRAIID FI COME OUT TILL A CROWD A PPL START LEAVE
    Y THE F**K UNNA MENTION BOUT BAD SISTA…
    MEK NICKKI DEFEND HARSELF..CAS ON A GLOBAL LEVEL ME DEH NO WEH A SHE NOBODY TRY JUMB HER…FF**K IT IM DROPIN THE VIDEO FI JUMB IN

13. Is she n sista dem di a nuff dem self..ever mumma blood clat f**k sumbadi man har woman at one point…but when uno bright wit it n out wit it uno fi expect the unexpected. ..
    check the pic dem she a hide In the back wall while har frenz a wet up dI man with luquor. .so If she strach free n proud she no did suppose can tec is even one pic with the hard life santa clas inna full red..
    Like me done say she need fi mek har bad SISTA dem buss fI har ass pon top a it a den she n har sista dem beat di fren dem.

Cas if a duppy know who fi frighten dem hoe look like is a whole grave yard dem buk up pon. .. The was shook…
    so uno gwan plan n re group cas pinky n the whole a a a uno look like one big set a bloodclat idiot fi the hard life santa clas weh obviously is a bigger bitch than all a uno if him can’t f**k a road n maintain…A couldn’t real man or him no use to pussy, cas that dry weather santa wife up anything. .FACCTzz

14. Is she n sista dem di a nuff dem self..ever mumma blood clat f**k sumbadi man har woman at one point…but when uno bright wit it n out wit it uno fi expect the unexpected. ..
    check the pic dem she a hide In the back wall while har frenz a wet up dI man with luquor. .so If she strach free n proud she no did suppose can tec is even one pic with the hard life santa clas inna full red..
    Like me done say she need fi mek har bad SISTA dem buss fI har ass pon top a it a den she n har sista dem beat di fren dem.

Cas if a duppy know who fi frighten dem hoe look like is a whole grave yard dem buk up pon. .. The was shook…
    so uno gwan plan n re group cas pinky n the whole a a a uno look like one big set a bloodclat idiot fi the hard life santa clas weh obviously is a bigger bitch than all a uno if him can’t f**k a road n maintain…A couldn’t real man or him no use to pussy, cas that dry weather santa wife up anything. .FACCTzz

15. Dem all need fi do some aids test cas that man look scornfull..n full a puss. ..yukkk!!!!
    Bout dem a fight. .really ladies. .a money? F**k? Or suck?
    Him did hv woman b4 pinky?
    She did war too? Cas me can’t c it.
    ..n uno c him rass too bout him Pose…wwhile him a get hype off a uno
    NikkI cont tek him money n den mek u mad sista beat him..dwl
    pinky idiot …the best ting u can do is go re born if u ago mek man like dat clown..smh

16. i always though the side chick should me younger and prettier not some man looking gyal, and as for you Sexysue the infinity man wife and babymother them soon beat ur ass

17. Lmao which part a Sudar sexy she nah no shape her head big like jackfruit and Nicky ugly and tuff , plus every men Sudar tek dem say she can’t f**k she wine off key.

18. Sudar stop mek yuh dutty frens dem write up thing bout de man wife and baby mothers dem cause de women dem a goodas fi yuh, don’t put the man business pon blast cause him a cool youth. Suck cocky bitch Sudar yuh did know long time bout the man wife plus main chick and as always you was a sometime f**t, at the end of the day a you look like sh*t so stop it before you naked pics and the text message dem you send a beg de man go pon blast dog sh*t Sudar

19. Kiss me ras me did think a twin Paul a de Infiniti man, but me just get the info pon him but nobody nah nothin bad fi say bout the man or the wife and the baby mothers dem.yea dem really don’t mixup a decent people

20. Well I just went on face book and I’m going to be fair Nicky when you playing side chick you need to look better than the wife, but in your situation you’ve will never ever long better than any wife cause God made you with what left over after him done mek everybody yuh ugly a tuff bad. And as for sue star riches not a ugly girl as someone said before your head is really big you don’t have any shape,but it doesn’t look bad cause your slim, but your fashion is wack those dress you wearing doesn’t need necklace if the dress come up to your next, and change that one grey bra to push up ur breast as someone mention before, the one black purse need to be change and please get some new accessories. A mean you have more than one men mek den spend pon yuh. My gosh only liquor alone unuh f**k fa seriously

21. And them still naa ansa who a the infinity man. A who and who drive infinity in a dance. Twin paul, jaspa, one next cute one me caa memba him name but me no think him married.

22. Nicki no look bad fr weh day so u know somebody a spend money. She stop wear the plastic wig them and start go to Candice posh fi do her hair. She has a nice body and she need fi ease up off them ugly color lipstick.

23. Di side chick dem bright because di man dem allow them to be bright. Punky should a beat Andre bc wid one ah di champagne bokkle an put him outta di club, den beat the bc outta di side chick an put she outta di club to, then tek the money whe mek an do not give him a cent. As fi di two fren dem weh ah roll wid di side chick yuh seek dem out, an beat out dem bc 1 at Ah time. Punky need fi teach Andre a lesson, dem man yah and dem side chicks need fi learn a lesson, an undastan dem place. It likkle bit too much now.

24. The man them need fi respect them woman or who ever. If him no respect him woman why should the next woman out a road respect her. Kmft

25. As far as me know them say is not the Infiniti man sexysue go in a hotel with last Sunday is a black Bmw so who fa man dat now. Nicky breath stink like sh*t pit me just a repeat what me hear a wacky wacky in bed Ur friend Sudar say so.

26. So wait from Infiniti man to BMW Man. But wait a she say pretty car eyes. Does she have a car of her own.
    But unu just a give her car man or a mek up cause all the man them unu give her not one person can call a name.

27. A nikki alone have bad sista n bad family. ..money will spend n cocky will suck…
    cas not even har dead rasta higla poopa n har rap head obeya workin mommah did tell she n har 3 fren dem Fi Try rush di man woman. ..so anyting uno wah play, afta the fact me …global,.. welcome it

28. N if him no have none fi use, him couldn’t even catch a cold..smh. him have no game , no looks n no class..cas a it mek nikki stop wear plastic wig n a sell credit i guess dats y she stop working. ..master card n visa giv dem hype…but Marshall n Burlington a look fi dem..true true

Leave a Reply to itsme Cancel reply